Γιώργος Λιάγκας σε Αρναούτογλου: «Είμαι το αγαπημένο παιδί του Γιάννη Λάτσιου. Κάθε Κυριακή με πάει στο λούνα παρκ και μετά για μπάσκετ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εκατέρωθεν κόντρα του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου συνεχίζεται...

Πολλές συζητήσεις έχει πυροδοτήσει η εκατέρωθεν κόντρα του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που ξεκίνησε μετά τα σχόλια του πρώτου για τον δεύτερο στην πρεμιέρα της εκπομπής Late Night.

Απαντώντας στα αιχμηρά σχόλια του Γιώργου, ο Γρηγόρης, μεταξύ άλλων, τον χαρακτήρισε «κότα», με τον παρουσιαστή του Late Night να διακωμωδεί ξανά στην εκπομπή και να δίνει συνέχεια στο θέμα, όπως δημοσιεύει το peoplegreece.com

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή Στη Φωλιά Των Κούκου διεξήγαγε μία ιδιότυπη αναμέτρηση με κάλπες, καλώντας τον κόσμο να ψηφίσει μεταξύ των δύο παρουσιαστών, αντιμετωπίζοντας με ιδιαίτερο χιούμορ την κόντρα. Νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος, ο οποίος, μάλιστα, βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής.

«Είστε τρελοί!», είπε γελώντας ο Γιώργος και συνέχισε: «μακάρι όλα τα προβλήματά μας να είναι η πλάκα που κάνουμε με τον Γρηγόρη. Τουλάχιστον από την δική μου πλευρά, είναι πλάκα, είναι χιούμορ. Είπαμε ότι το χιούμορ δεν εξηγείται και δεν πρέπει να το εξηγούμε. Όποιος το αντιλαμβάνεται, το αντιλαμβάνεται». Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν είναι κάτι στημένο, ενώ, όταν κλήθηκε να σχολιάσει  την ατάκα του Γρηγόρη ότι είναι το αγαπημένο παιδί του Γιάννη Λάτσιου, απάντησε ξανά με χιούμορ «ναι, είμαι το αγαπημένο του παιδί! Κάθε Κυριακή, με πάει στο λούνα παρκ και μετά για μπάσκετ».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ