Σεξουαλικά όργια αποκαλύπτει ο οδηγός του Yves Saint Laurent: "Ο Μπερζέ με μαστίγωνε και τον μαστίγωνα" (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Περιγράφει τον Ιβ Σεν Λοράν και τον Πιέρ Μπερζέ ως δύο "είδωλα" που ήταν όμως "σεξουαλικά άρρωστοι"

Τα όσα περιγράφει το πάλαι ποτέ best seller "Πενήντα αποχρώσεις του γκρι" στις σελίδες του, μοιάζουν "ιστορίες για μικρά παιδιά", μπροστά στις σκηνές "απείρου πάθους" που  περιέγραψε ο Φαμπρίς Τομά, επί χρόνια σοφέρ του διάσημου σχεδιαστή μόδας Υβ Σεν Λοράν.

Μιλώντας στην καναδική τηλεόραση, για το βιβλίο του "Ο Ιβ Σεν Λοράν κι εγώ- Μια προσωπική ιστορία" , το οποίο κυκλοφόρησε στις 12 Οκτωβρίου 2017, έκανε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη σχέση του με τον Ιβ Σεν Λοράν και τον Πιέρ Μπερζέ.

Fabrice Thomas- Yves Saint Laurent - ΦΩΤΟ: Vanity Fair France

Όπως αναφέρει το περιοδικό Vanity Fair o Τομά, υπήρξε πράγματι εραστής του Υβ Σεν Λοράν και του Πιέρ Μπερζέ στη δεκαετία του 80.

Η σχέση του με τους δύο άντρες ήταν "οικογενειακή υπόθεση". Η γιαγιά του ήταν οικονόμος στα εργαστήρια του σχεδιαστή. Ο πατέρας του ήταν ο οδηγός του.

Ο Τομά αποφάσισε να διαδεχθεί τον πατέρα του, όταν αυτός συνταξιοδοτήθηκε. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, ο Μπερζέ του έδωσε να καταλάβει ότι για να πάρει τη θέση, έπρεπε πρώτα

να περάσει από την κρεββατοκάμαρα του.

Fabrice Thomas- Yves Saint Laurent - ΦΩΤΟ: Vanity Fair France

Ο Τομά αποκάλυψε, πως ο ίδιος ο Πιερ Μπερζέ (εραστής του διάσημου σχεδιαστή) «δοκίμαζε» τους εραστές του Υβ Σεν Λοράν, ο οποίος έπασχε από μελαγχολία. Ο Τομά μίλησε αναλυτικά για τους δύο άντρες, τους οποίους περιγράφει ως «δύο μεγάλες προσωπικότητες, δύο εμβληματικούς ανθρώπους, αλλά ταυτόχρονα δύο όντα πολύ άρρωστα σεξουαλικά».

Σύμφωνα με τον Τομά, ο Πιερ Μπερζέ μαστίγωνε τους εραστές του, ενώ ο Saint Laurent ζητούσε από τους δικούς του εραστές να τον μαστιγώνουν για να είναι σε θέση να δημιουργήσει.

«Το κλειδί ήταν να πας στο δωμάτιο του ξενοδοχείο του, να γίνεις ερωτικός του σκλάβος....  Εγώ χρειαζόμουν ασφάλεια, σιγουριά. Χρειαζόμουν να ενταχθώ σε μία ομάδα. Κι αυτό ήταν το τίμημα που έπρεπε να πληρώσω», αποκάλυψε ο Τομά στον τηλεοπτικό δίκτυο CTV του Καναδά για την πρώτη του συνέντευξη με τον Μπερζέ για τη θέση του οδηγού.

«Με τον Πιερ Μπερζέ ήμουν ο μαστιγωμένος. Με τον Yves Saint Laurent, ο μαστιγωτής. Για να πω την αλήθεια με τον έναν ήμουν στη μία πλευρά, με τον άλλον στην άλλη», πρόσθεσε συγκρίνοντας τους δύο άνδρες. 

«Εμείς στην επιχείρηση -και λέω εμείς γιατί ήμασταν πολλοί στην ίδια περίπτωση- το ονομάζαμε αυτό "το παιχνιδάκι". Ο Πιερ Μπερζέ λάτρευε να τον περιστοιχίζουν σεξουαλικοί σκλάβοι. Τελεία. Τα υπόλοιπα τα αφηγούμαι στο βιβλίο μου», πρόσθεσε .

Οι αποκαλύψεις του Μπερζέ, που δίνουν συνέχεια στα ερωτικά και σεξουαλικά σκάνδαλα που είναι της μόδας τελευταία, έρχονται λίγους μήνες μετά το θάνατο του Πιέρ Μπερζέ στις 8 Σεπτεμβρίου.

 



 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ