Οι πέντε υποψήφιοι για τον διαγωνισμό της Eurovision 2018 (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision του 2018, που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία.

Σε πέντε υποψηφίους κατέληξαν οι αρμόδιοι της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision του 2018, που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία, στις 8, 10 και 12 του προσεχούς Μαΐου.

Όπως αναφέρει το peoplegreece.com, η δημόσια τηλεόραση ζήτησε από τις δισκογραφικές εταιρείες τις προτάσεις τους και επιτροπή που συστάθηκε τις αξιολόγησε και κατέληξε στις πέντε, ενώ, όπως είχε αποκαλύψει προ ημερών η ίδια, μεταξύ των απορριφθέντων ήταν και η Ελένη Φουρέιρα.

Η εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω παρουσίασε βίντεο με τους πέντε υποψηφίους, που θα τεθούν στην κρίση του κοινού στον ελληνικό τελικό ώστε να επιλεγεί ο εκπρόσωπός μας στον επικείμενο μουσικό διαγωνισμό, αλλά και οι πρώτες αντιδράσεις που έχουν προκληθεί.

Οι πέντε είναι:

– Γιάννα Τερζή, με το τραγούδι Το Όνειρό Μου, από την δισκογραφική εταιρεία Panik Records.

– Duo Fina, δύο τενόροι γνωστοί στο YouTube και την εμφάνισή τους με την Πάολα στο Στην Υγεία Μας την περσινή τηλεοπτική σεζόν, με το κομμάτι Ίδιο Tempo, από την δισκογραφική Records On Top.

– Τόνυ Βλάχος, που μας συστήθηκε από το The Voice και την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, με το τραγούδι Baila Jazz, από την δισκογραφική Spider Music.

– Αρετή Κετιμέ, με το κομμάτι Μην Ξεχνάς Τον Ήλιο, από την Spicy Music.

 Χοροσταλίτες, ένα εξαμελές συγκρότημα, με το τραγούδι Από Την Θράκη Ως Την Κρήτη, από την δισκογραφική εταιρεία Spider Music.

Tις επόμενες ημέρες θα συσταθεί νέα επιτροπή από πρόσωπα της ΕΡΤ που θα αρχίσουν κύκλο επαφών με τις δισκογραφικές, οι οποίες πρέπει να διασφαλίσουν ότι όποια πάρει το χρίσμα θα αναλάβει και τα έξοδα που της αναλογούν, όπως το κόστος της παραγωγής για τη σκηνική παρουσία, το video clip και το promo.

Δείτε στο βίντεο τους υποψηφίους:

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ