Ζώδια: Πως θα μας επηρεάσει το Τρίγωνο Ουρανού-Κρόνου;Δες την πρόβλεψη σου…

Μία ιδιαίτερα θετική όψη Τριγώνου Κρόνου-Ουρανού στις 11 Νοεμβρίου 2017.

Τι γίνεται αν ενώσεις και ταιριάξεις απόλυτα την παράδοση με την πρωτοτυπία; Θαύματα γίνονται!

Μία ιδιαίτερα θετική όψη Τριγώνου Κρόνου-Ουρανού στις 11 Νοεμβρίου 2017, φέρνει σημαντικές εξελίξεις, με σταθερότητα αλλά και διαφορετικότητα!  

Ιδέες, δημιουργικότητα, λύσεις, προσγειωμένος ενθουσιασμός και ανέλιξη είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών, όπως αναφέρει το oroskopos.gr

Μπορούν να τολμήσουν σε βήματα που θα αλλάξουν και θα βελτιώσουν την ζωή τους, τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Αλλάζεις ριζικά τις πεποιθήσεις σου σχετικά με την προσωπική σου ζωή και απελευθερώνεσαι από περιττά βάρη κάθε είδους!

ΤΑΥΡΟΣ
Απαλλάσσεσαι από ερωτικά απωθημένα και εμμονές! Βρίσκεις λύσεις οικονομικές για το μέλλον και ανατρέπεις τα δεδομένα σου στη σεξουαλική ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αλλάζει τα στάνταρ σου και τα δεδομένα σου στην συντροφική ζωή και επιτέλους είσαι έτοιμος να βρεις αυτό που σου αξίζει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Υλοποιείς μεγάλους και χρόνιους επαγγελματικούς στόχους. Παράλληλα κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου και βελτιώνεις την υγεία και την φυσική σου κατάσταση!  

ΛΕΩΝ
Συνειδητοποιείς τι είναι αυτό που ποθείς και χρειάζεσαι ερωτικά και βρίσκεις τρόπο να το πετύχεις! Γονιμότητα και δημιουργικότητα είναι μέσα στο κλίμα των ημερών!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βάζεις τέλος σε νοσταλγία και αναμνήσεις που ξέρεις ότι δεν σου χρειάζονται πια! Βάζεις τελεσίδικά σε πρώην έρωτες και κάνεις βήματα σωστά για να βελτιώσεις την κατάσταση σε σπίτι και οικογένεια!

ΖΥΓΟΣ
Έρχονται ειδήσεις και νέα που ανατρέπουν θετικά τα δεδομένα σου! Κάνε μία διαφορετική έξοδο ή μία αλλιώτικη εκδρομούλα αυτές τις μέρες! Η πειθώ σου και η οξυδέρκεια σου είναι στα ύψη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αναγνωρίζεις την αξία σου και καταφέρνεις και παίρνεις αυτό που σου αξίζει ερωτικά αλλά και οικονομικά! Σταθεροποιείς σχέσεις  και φέρνεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Χαρά, αισιοδοξία και ενθουσιασμός, σε χαρακτηρίζουν και συνοδεύονται από λογική, ωριμότητα και σταθερότητα! Μπορείς να πετύχεις τα πάντα τώρα και αυτό θα συμβεί για να μείνει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βάζεις τέλος σε άγχη, ενοχές, ανασφάλειες και φοβίες! Ανανεώνεσαι ψυχικοσυναισθηματικά και καταφέρνεις πολλούς από τους στόχους σου, κινούμενος παρασκηνιακά! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου σε ανθρώπους, απομακρύνοντας τοξικές καταστάσεις και κρατώντας στο πλευρό σου φίλους αξιόλογους και σημαντικούς! Ένα πολυπόθητο όνειρο μπορεί τώρα να πραγματοποιηθεί!

ΙΧΘΕΙΣ
Τώρα έχεις και τις ικανότητες και τις ιδέες να ανατρέψεις τα πάντα υπέρ σου στην δουλειά και στην καριέρα! Είσαι άξιος θαυμασμού για την γενική ωριμότητα σου αλλά και τις πρωτότυπες ιδέες σου!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ