Πως να μεταμορφώστε το κρεβάτι σας - Δείτε τι μπορείτε να κάνετε ξοδεύοντας 0 ευρώ!

Πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μεταμορφώσετε το χώρο του κρεβατιού σας στο υπνοδωμάτιο.

Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μεταμορφώσετε το χώρο του κρεβατιού σας στο υπνοδωμάτιο χωρίς να ξοδέψετε ούτε ευρώ.

Αν έχετε το ίδιο κρεβάτι εδώ και αρκετά χρόνια τότε σίγουρα μια αλλαγή και μια ανανέωση είναι αυτό που χρειάζεστε, όπως δημοσιεύει το spirossoulis.com

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε ξοδεύοντας 0 ευρώ!

Κεφαλάρι Αν το κρεβάτι σας δεν έχε προσκέφαλο μπορείτε πολύ απλά να πάρετε δύο παλιές ξύλινες πόρτες από κάποια μάντρα και να τις μετατρέψετε στο πιο εντυπωσιακό κεφαλάρι. Για να έχετε ένα πιο vintage αποτέλεσμα τρίψτε τις πόρτες σας με γυαλόχαρτο. Μάλιστα, για να μην χρειαστεί να κάνετε καμιά τρύπα στον τοίχο σας απλά στερεώστε τις πόρτες στο πάτωμα. Όσο για τον τοίχο πίσω από αυτές, προτιμήστε τον λευκό για να αναδείξετε με αυτόν τον τρόπο το ξύλο σας.

Δείτε τι όμορφες που δείχνουν οι ξύλινες πόρτες πίσω από το κρεβάτι...

Μια άλλη πολύ όμορφη και ιδιαίτερη ιδέα είναι αντί για παλιές ξύλινες πόρτες να βάλετε ένα παλιό ξύλινο παντζούρι πίσω από το κρεβάτι σας. Ακόμα και αν το κρεβάτι σας έχει σίδερο στην κορυφή του, ένα παλιό παντζούρι θα το ανανεώσει. Βρείτε παλιά παντζούρια σε οικοδομές ή και δίπλα σε κάδους απορριμάτων, καθαρίστε τα, βάψτε τα-αν θέλετε-και ακουμπήστε τα πίσω από το κρεβάτι σας.

Και ένα παλιό, ξύλινο παντζούρι δείχνει επίσης πολύ όμορφο ως κεφαλάρι.

Ένα κομμάτι ξύλο Δεν υπάρχει πιο απλό πράγμα από αυτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα ασύμμετρο κομμάτι ξύλο (το οποίο μπορείτε να βρείτε οπουδήποτε, ακόμα και σε μια παραλία) και να το βάψετε λευκό. Έτσι θα κάνετε το υπνοδωμάτιό σας πιο ανοιξιάτικο. Στερεώστε το κομμάτι ξύλου στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σας με δύο καρφιά. Στερεώστε στα δύο καρφιά ένα λαστιχάκι και με μερικά ξύλινα μανταλάκια κρεμάστε κάρτες, φωτογραφίες ή ό,τι άλλο θέλετε από αυτό.