Έπιασε το στήθος μου & είπα «Σιχαμερό γουρούνι!» -Η Μέριλ Στριπ για την σεξουαλική παρενόχληση του Ντάστιν Χόφμαν (ΦΩΤΟ)

Ακόμα μία σοβαρή καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στο φως της δημοσιότητας

Ακόμα ένας μεγάλος ηθοποιός του Χόλιγουντ, μπαίνει στη μακριά λίστα, των διάσημων που κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο λόγος για τον Ντάστιν Χόφμαν ο οποίος φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά την Μέριλ Στριπ, κατά την πρώτη τους συνάντηση με έντονο τρόπο.

Όπως αναφέρει το.independent  αυτό αποκαλύπτεται σε μία συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός το 1979, στο περιοδικό Time, η οποία αναδημμοσιεύθηκε.

Σε αυτή την συνέντευξη η οσκαρική ηθοποιός είχε διηγηθεί, ότι ο Ντάστιν Χόφμαν, της είχε επιτεθεί σεξουαλικά κατά την πρώτη τους συνάντηση, με τον ηθοποιό

με τον οποίο συμπρωταγωνίστησε στην ταινία Κράμερ εναντίον Κράμερ. Το περιστατικό η Μέριλ Στριπ το αποκάλυψε στο αμερικανικό σάιτ Slate.

«Ηρθε να με δει και μου είπε: «Είμαι ο Ντάστιν -ρέψιμο- Χόφμαν», μετά έβαλε το χέρι του στο στήθος μου ...Είπα στον εαυτό μου μα, τι σιχαμερό γουρούνι!"

Την περασμένη εβδομάδα, ο ατζέντης της ηθοποιού   έκανε κάποιες διορθώσεις μιλώντας στο E News!

Εξήγησε ότι τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι και ότι όσα είπε η ηθοποιός δεν αποδόθηκαν σωστά.

Εξήγησε, μάλιστα, ότι «ο Ντάστιν Χόφμαν ζήτησε συγγνώμη και η Μέριλ Στρηπ την έκανε αποδεκτή».

Ωστόσο η κατηγορίες της Μέριλ Στριπ, δεν είναι οι μόνες που βαρύνουν τον Ντάστιν Χόφμαν.

Σε άρθρο της στο le Hollywood Reporter , η συγγραφέας  Anna Graham Hunter κατηγόρησε τον 80χρονο σταρ ότι την είχε παρενοχλήσει όταν έκανε πρακτική σε μια ταινία του Volker Schlöndorff, το 1985.

«Ο Ντάστιν Χόφμαν με παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ήμουν 17 ετών. Μου είχε ζητήσει να του κάνω μασάζ στα πόδια, την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκα στα γυρίσματα.

Του άρεσε να φλερτάρει ανοιχτά, με έπιασε από τα οπίσθια, μου μίλησε για σεξ», έγραψε.

Μετά την δημοσίευση του άρθρου, ο Χόφμαν ζήτησε συγγνώμη. «Εχω τον μεγαλύτερο σεβασμό για τις γυναίκες και νιώθω πολύ άσχημα όταν κάτι που έκανε μπορεί να ενόχλησε κάποιον.

Λυπάμαι πολύ. Αυτό δεν εκφράζει τον εαυτό μου».

Ο διάσημος σταρ κατηγορήθηκε στη συνέχεια και από μια δεύτερη γυναίκα, την παραγωγό Wendy Riss Gatsiounis, η οποία τον κατηγόρησε ότι της έκανε χυδαίες προτάσεις.

Συγκεκριμένα την ρώτησε αν είχε ήδη ποτέ σχέσεις με έναν άνδρα άνω των 40.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ