Με μπορντό μίνι η έγκυος για τρίτη φορά Kate Middleton κέρδισε τα βλέμματα με το χαμόγελο και τη λάμψη της (ΦΩΤΟ)

Τόλμησε ένα κομψό μίνι φόρεμα στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και κέρδισε τις εντυπώσεις!

Είναι γνωστή για τη φινέτσα και την κομψότητα της. Και παρότι βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Kate Middleton δεν έχασε

αυτά της τα χαρακτηριστικά.

Η  Δούκισσα του Κέιμπριτζ ,η οποία αφού κατάφερε να ξεπεράσει τις πρωινές αδιαθεσίες που την ταλαιπώρησαν στην αρχή της τρίτης εγκυμοσύνης της, έχει αρχίσει τις δημόσιες εμφανίσεις. εντυπωσίασε για άλλη μια φορά, με μια υπέρκομψη εμφάνιση.

Πήγε στο φόρουμ για την εκπαίδευση Place2Be School Leaders Forum και μίλησε για το ρόλο της ως μητέρα ενός μικρού μαθητή.

Όπως αναφέρει το Paris Match,  χαρακτηριστικά είπε:

 "Ως μητέρα ενός μικρού μαθητή που τώρα συνηθίζει την ιδέα να αφήνει το παιδί της στην πόρτα του σχολείου, μου είναι πλέον ξεκάθαρο πως χρειάζεται η συνδρομή ολόκληρης της κοινωνίας για την ανατροφή ενός παιδιού".

Φυσικά αυτό που όλοι σχολίασαν και πάλι ήταν το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει (ένα μίνι μπορντό φόρεμα σε στυλ mod) το οποίο συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ, καλσόν και γόβες σε αυστηρή γραμμή, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατο να δει κανείς πως είναι έγκυος.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες η λιτότητα στην εμφάνιση μπορεί να γίνει ο ορισμός του chic ειδικά όταν συνοδεύεται από ένα λαμπερό χαμόγελο σαν αυτό της Κέιτ!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ