Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη: Κάντε σωστούς και μελετημένους οικονομικούς χειρισμούς

Δείτε τι λένε τ΄άστρα σήμερα...

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 14 Νοεμβρίου από την Άντα Λεούση στο oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε των έρωτα να μπει τη ζωή σας και πραγματοποιήστε τις πιο κρυφές σας επιθυμίες. Φίλοι και αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό σας. 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρχει χρόνος για να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τη βαρετή καθημερινότητα. Ο ερωτισμός δε θα σας εγκαταλείψει, γι’ αυτό φροντίστε να τελειώσετε τη μέρα ευχάριστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε σωστούς και μελετημένους οικονομικούς χειρισμούς, αποφεύγοντας περιττά έξοδα. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προβείτε σε συζητήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζητήματα κληρονομικά θα τακτοποιηθούν ευνοϊκά για εσάς αν δεν είστε υπερβολικοί σε αυτά που ζητάτε και περιμένετε. Νέες προοπτικές ανοίγονται για το επαγγελματικό και κοινωνικό σας μέλλον.

ΛΕΩΝ: Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα γιατί δείχνετε πως δεν έχετε σταθερότητα. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά καλό είναι να μην αδιαφορείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επικοινωνιακά θα έχετε περισσότερα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλετε. Θα κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη, για να κερδίσετε κάτι που σας στέρησαν ή να αποκαταστήσετε την εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ: Όταν φτάσετε στο απροχώρητο σε μια συζήτηση, πάρτε τα πράγματα από την αρχή. Κρατήστε τις αποστάσεις σας αν χρειαστεί από προσωπικές θέσεις του συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πράξεις που θα κάνετε είναι σαφώς πιο αξιόπιστες μαρτυρίες από τα λόγια που θα πείτε. Το πρόβλημά σας τον τελευταίο καιρό είναι ότι δε συμμερίζεστε τις απόψεις των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το ένστικτο αλλά και το ψυχικό σας σθένος, σας σώσουν στις δύσκολες στιγμές της ημέρας. Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεαστεί από τις εναλλαγές της διάθεσης των συνεργατών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην αρχή της ημέρας ο οικονομικός σας τομέας θα παρουσιάζει μια στασιμότητα. Οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν στον εργασιακό χώρο θα φέρουν επεκτάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προωθήστε τα σχέδιά σας και διαχειριστείτε τα έσοδά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σημερινή μέρα θα δοκιμάσει την καριέρα και τις βασικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ: Δώστε έμφαση στα επαγγελματικά συμφέροντα, με προτεραιότητα σημαντικούς διακανονισμούς. Ενισχύστε τον ψυχισμό σας, χωρίς να ξεχνάτε να προβάλετε τα κρυφά σας ταλέντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ