Πως να φορέσετε το δερμάτινο παντελόνι για να μη δείχνετε ....cheap (ΦΩΤΟ)

Οι κατάλληλοι συνδυασμοί ώστε το αγαπημένο ρούχο να μη γίνει "επικύνδινο" για την αισθητική μας...

Το δερμάτινο παντελόνι αποτελεί κορυφαία τάση στην μόδα για την εποχή, αλλά και ένα διαχρονικής αξίας κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που έχει αγαπηθεί πολύ. Ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αρκεί βέβαια να δημιουργήσετε τον κατάλληλο συνδυασμό ρούχων και αξεσουάρ για την αντίστοιχη εμφάνιση.

Το Beaute την Κυριακή μας δίνει κάποιες ιδέες για να αποφύγουμε τις "cheap εμφανίσεις" με δερμάτινο παντελόνι

Μπορεί το μαύρο κολάν ή παντελόνι από δέρμα να είναι η κορυφαία επιλογή, υπάρχουν ωστόσο ένα σωρό ακόμη χρωματικές ιδέες που μπορούν να δημιουργήσουν εξίσου εντυπωσιακά σύνολα.

Το δερμάτινο παντελόνι αποτελεί ένα από τα πασπαρτού κομμάτια της γυναικείας συλλογής ρούχων.

Είναι το ρούχο που μπορεί να δημιουργήσει ένα πιο ροκ σύνολο, αλλά όχι μόνο. Φορώντας το μπορείτε να συνθέσετε υπέροχα κομψά, ρομαντικά και άκρως θηλυκά look που θα σας κάνουν να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Σύνολα με δερμάτινο παντελόνι για πρωί:

Για τις πρωινές σας εξορμήσεις μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά υπέροχα casual σύνολα με ένα δερμάτινο παντελόνι. Συνδυάστε το με οποιοδήποτε μπλουζάκι ή πουλόβερ και είστε έτοιμη.

Ενδιαφέρον συνδυασμός είναι επίσης και αυτός με το καρό πουκάμισο, το οποίο μπορείτε να φορέσετε τόσο απ’ έξω, όσο και μέσα από το παντελόνι σας. Εξίσου όμορφη είναι και η επιλογή του ανοιχτού πουκαμίσου με T-shirt από μέσα.

Τώρα αν αναρωτιέστε με τι παπούτσια να φορέσετε ένα δερμάτινο παντελόνι για πρωί υπάρχουν πολλές επιλογές. Τα sneakers, οι φλατ μπότες, οι μπαρέτες, αλλά και τα ορειβατικά μποτάκια είναι μερικές από τις προτάσεις. Αν όμως προτιμάτε κάποιο παπούτσι με τακούνι, μπορείτε να δοκιμάσετε τα ankle boots με πλατφόρμα ή και απλό τακούνι, ή μια μπότα με τακούνι.

Από πάνω μπορείτε να φορέσετε παλτό, δερμάτινο μπουφανάκι, σακάκι, μακριά ζακέτα ή αμάνικο μπουφανάκι.

Σκεφτείτε καλά το στυλ που σας αντιπροσωπεύει και δημιουργήστε υπέροχα ροκ, ρομαντικά, σπορ και γενικότερα casual σύνολα με ένα δερμάτινο κολάν ή παντελόνι. Αντίστοιχα, μπορείτε να κάνετε υπέροχους συνδυασμούς με βινύλ κολάν.

Δερμάτινο παντελόνι στη δουλειά:

Για τον χώρο εργασίας συνήθως θα πρέπει να προτιμήσετε πιο chic και business look. Η επιλογή ενός δερμάτινου παντελονιού συνδυασμένου με ένα λευκό πουκάμισο και ένα σακάκι είναι η κορυφαία επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να φορέσετε υπέροχες ψηλοτάκουνες γόβες, lace-up παπούτσια ή μπαλαρίνες. Αν σας αρέσει το ανδρόγυνο look μπορείτε να προσθέσετε και μια λεπτή γραβάτα για να απογειώσετε το σύνολο σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να φορέσετε ένα μαύρο δερμάτινο κολάν ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα επιθυμείτε, με ένα πουλόβερ και ένα πουκάμισο από μέσα. Για τις κρύες ημέρες του έτους θα χρειαστείτε βέβαια και ένα παλτό για τους εξωτερικούς χώρους. Το συγκεκριμένο σύνολο ταιριάζει εξίσου με ψηλοτάκουνες γόβες, αλλά μπορεί να φορεθεί και με μπότες ή μποτάκια.

Σύνολα με δερμάτινο παντελόνι για βόλτα:

Για τις χαλαρές σας βόλτες για καφέ με τις φίλες σας ή στα μαγαζιά ιδανικά θα ήταν τα άνετα και κομψά σύνολα με δερμάτινο κολάν ή παντελόνι. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και οι συνδυασμοί που μπορείτε να φτιάξετε, υπέροχοι. Φορέστε πουλόβερ, πουκάμισο ή μπλουζάκι και παπούτσια κατάλληλα για την περίσταση. Αν πρόκειται να περπατήσετε πολύ, καλό θα είναι να προτιμήσετε κάτι φλατ, όπως μπαλαρίνες, sneakers ή μπότες. Αν όμως η βόλτα σας δεν περιλαμβάνει περπάτημα, μπορείτε να επιλέξετε ακόμη και τακούνι.

Στην συγκεκριμένη περίσταση οι επιλογές που μπορείτε να κάνετε είναι πολλές και εξαρτώνται από το γενικότερο στυλ ντυσίματος που έχετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε ροκ, business, casual, σπορ ή ρομαντικά σύνολα. Ανάλογα με το στυλ, θα γίνει και ο συνδυασμός στα παπούτσια που θα φορέσετε, όπως και στο πανωφόρι σας.

Δερμάτινο παντελόνι για βράδυ:

Αν αναρωτιέστε πως φοριέται ένα παντελόνι από δέρμα ή ένα δερμάτινο κολάν για βράδυ, τότε θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας πρώτα απ’ όλα το μέρος στο οποίο θα το φορέσετε.

Εφόσον πρόκειται για χαλαρή βόλτα ή επίσκεψη σε φιλικό σπίτι, τότε μπορείτε να ταιριάξετε το δερμάτινο παντελόνι ή κολάν με ένα χαλαρό T-shirt, ένα πουλοβεράκι ή και τον συνδυασμό λευκού πουκαμίσου μέσα από πουλόβερ. Με τι παπούτσια να φορέσετε το δερμάτινο παντελόνι σας σε αυτή την περίπτωση; Επιλέξτε ανάμεσα σε μπότες όλων των ειδών, ankle boots, μπαλαρίνες ή sneakers.

Αν πάλι σκέφτεστε πως να συνδυάσετε το παντελόνι από δέρμα ή κολάν για μια βραδινή έξοδο, τότε βασικός σας στόχος θα πρέπει να είναι η δημιουργία ενός πιο εντυπωσιακού συνόλου. Επιλέξτε λοιπόν να φορέσετε λευκό πουκάμισο με ένα σακάκι. Πρόκειται για έναν all time classic συνδυασμό που λατρεύουν οι περισσότερες γυναίκες. Εξάλλου όλες έχουμε ένα λευκό πουκάμισο και ένα σακάκι στην ντουλάπα μας. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να φορέσετε το δερμάτινο παντελόνι σας με ψηλοτάκουνα παπούτσια όπως γόβες, μπότες πάνω από το γόνατο ή πιο χαμηλές, είτε μποτάκια. Εναλλακτικά, επιλέξτε να συνδυάσετε το δερμάτινο κολάν ή παντελόνι με ένα αέρινο ή εφαρμοστό μπλουζάκι. Προτιμήστε κάποιο με λεπτομέρειες δαντέλας, για να δώσετε μια πιο ρομαντική όψη στο σύνολο σας ή ένα πιο ροκ στυλ, ανάλογα πάντα με το γούστο σας.

Όπως κι αν επιλέξετε να φορέσετε ένα παντελόνι ή κολάν από δέρμα, το αποτέλεσμα θα είναι κομψό, σαγηνευτικό και πολύ θηλυκό. Και μην ξεχνάτε το πανωφόρι σας. Επιλέξτε ένα δερμάτινο ή γούνινο σακάκι και απογειώστε το βραδινό σύνολο σας.

 

Επίσημες εμφανίσεις με δερμάτινο παντελόνι:

Γιατί να μην επιλέξετε να φορέσετε ένα δερμάτινο παντελόνι στις επίσημες εμφανίσεις σας; Αν το συνδυάσετε με τον σωστό τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά κομψά και όμορφα σύνολα για γάμο, βάπτιση ή οποιαδήποτε επίσημη εκδήλωση έχετε να παρευρεθείτε. Μάλιστα μπορείτε ακόμη να φορέσετε δερμάτινο κολάν το καλοκαίρι και να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Επιλέξτε λοιπόν ένα υπέροχο μπλουζάκι με έξω τους ώμους και συνδυάστε το με ένα παντελόνι ή κολάν από δέρμα. Εξάλλου οι ώμοι έξω και τα δερμάτινα ρούχα αποτελούν κορυφαίες τάσεις στη μόδα για το Χειμώνα 2018.

Επίσης, τα αέρινα μπλουζάκια μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με τα εφαρμοστά δερμάτινα παντελόνια σας. Το αποτέλεσμα του συνόλου αυτού είναι πολύ εντυπωσιακό και κομψό.

Δείτε μερικές ακόμη ιδέες για συνδυασμούς με δερμάτινο κολάν ή παντελόνι και πάρτε ιδέες:

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ