Good News: Χαμογελαστός με την οικογένεια του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης στην πρεμιέρα του "Νίκου Καζαντζάκη" (ΦΩΤΟ)

Επιστρέφει στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής του μετά τον πολύμηνο εφιάλτη

Πανελλήνια πρεμιέρα στο Ηράκλειο της Κρήτης έκανε η ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, «Νίκος Καζαντζάκης», κι εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου μεταξύ του οποίου και η οικογένεια Λεμπιδάκη.

ΦΩΤΟ: CretaPost

Μετά τον πολύμηνο εφιάλτη της απαγωγής του ο κρητικός επιχειρηματίας φαίνεται ότι επιστρέφει στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής του.

ΦΩΤΟ: Creta Post

O Μιχάλης Λεμπιδάκης ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος παρά την ταλαιπωρία που πέρασε τους τελευταίους μήνες.

Η avant premiere της ταινίας πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο «Talos Odeon» παρουσία πολλών ηθοποιών και συντελεστών της παραγωγής που κέρδισε τις εντυπώσεις όλων.

Μάλιστα όπως αναφέρει το Nea Kriti.gr   ξεχώρισε η παρουσία και του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη που θέλησε να βρεθεί στο πλευρό του σκηνοθέτη και να παρακολουθήσει την ταινία, εμφανώς πλέον σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, αποδεικνύοντας ότι αυτό που προέχει πλέον για τον ίδιο είναι να προχωρήσει μπροστά, αφήνοντας πίσω του τους τραγικούς μήνες της απαγωγής.  

Ξεχωριστές ήταν οι παρουσίες των συντελεστών της ταινίας, ανάμεσά τους ηθοποιοί και βέβαια ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής που μέσω της ΚΡΗΤΗ TV, συγκινημένος είχε δηλώσει ότι «Η ταινία ξεκινά από την Κρήτη για να "βαπτιστεί", να πάρει τις ευλογίες του κοινού, και να "ευλογηθώ" και εγώ ο ίδιος».

ΦΩΤΟ: CretaPost

 

Σύμφωνα με το cretapost.gr ο Γιάννης Σμαραγδής που δεν έκρυβε την ικανοποίηση και τη συγκίνησή του για την ανταπόκριση του κόσμου επισήμανε ότι ήταν ιδιαίτερης σημασίας για τον ίδιο η πρεμιέρα της ταινίας του να γίνει στο Ηράκλειο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ