Φώτης Σεργουλόπουλος σε παίκτη στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»: «Εδώ ήρθες να κάνεις λίγο το φλωράκι;» - Δείτε τι ακολούθησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίκος Στρατής ή «Tagma» ανέβηκε στη σκηνή για ένα απολαυστικό freestyle.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι κατά κοινή ομολογία ένας απίστευτα ταλαντούχος άνθρωπος. Τόσο ως showman όσο και ως παρουσιαστής έχει ξεχωρίσει με οτιδήποτε κι αν έχει καταπιαστεί. Ακόμη και η θέση του κριτή φαίνεται να του ταιριάζει «γάντι» και κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Ο Φώτης βρέθηκε ως guest κριτής στο χθεσινό επεισόδιο των Judge Cuts. Εκτός από τις συγκινητικές στιγμές, που τον απολαύσαμε υπήρξε και μία που ξεχώρισε καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Ο Νίκος Στρατής ή «Tagma» ανέβηκε στη σκηνή για ένα απολαυστικό freestyle. Ο ίδιος ζήτησε από τους κριτές να γράψουν λέξεις στους πίνακες που βρήκαν μπροστά τους και ο ίδιος αυτοσχεδίασε αμέσως κάνοντας ρίμες με τις λέξεις που του έδωσαν οι κριτές, όπως δημοσιεύει το peoplegreece.com

Αφού ολοκλήρωσε το εντυπωσιακό του show, ακολούθησε η κριτική από την επιτροπή. Ο Νίκος αρχικά άκουσε τα καλύτερα λόγια, μέχρι τη σειρά του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Αναλυτικά του είπε: «Εγώ έχω ένα θέμα. Όταν σε είδα την προηγούμενη φορά, λέω τι ήρθε να κάνει εδώ πέρα; Εγώ για το ραπ έχω μία ιδιαίτερη άποψη. Για εμένα είναι μία υποκουλτούρα που δεν έχει να κάνει με το ταλέντο και με το stage αυτό. Τι δουλειά έχεις εδώ; Μιλάς με συνθήματα στο κοινό σου και το κοινό σου σε αγαπάει για αυτό  το πράγμα. Εδώ ήρθες να κάνεις λίγο το φλωράκι; Δεν το καταλαβαίνω! Θέλω να μου απαντήσεις γιατί για εμένα το ραπ είναι μία άλλη κουλτούρα».

Ο διαγωνιζόμενος πήρε το λόγο και αφού απάντησε σε ένα προς ένα τα ερωτήματα του Φώτη, ακολούθησε κάτι απίστευτο που κανείς δεν περίμενε.

«Με κάλυψες και εγώ αυτή τη στιγμή θα κάνω αυτό!», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος που πάτησε το Golden Buzzer!

Δείτε το βίντεο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ