Βραζιλία: Δεκαπεντάχρονη έδωσε τέλος στη ζωή της επειδή πίστευε ότι διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τις προσωπικές της στιγμές (ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ)

Πίστευε ότι ο πρώην φίλος της δημοσίευσε στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές

Ο πατέρας ενός δεκαπεντάχρονου κοριτσιού από τη Βραζιλία δήλωσε ότι η κόρη του αυτοκτόνησε επειδή την βασάνιζαν οι φήμες ότι ο πρώην φίλος της, δημοσίευσε φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Η  Karina Saifer Oliveira που εντοπίστηκε νεκρή στις αρχές του μήνα στο σπίτι της στη Nova Andradina, ήταν επίσης θύμα bulling από τους συμμαθητές της, όπως είπε ο πατέρας της.

Είχε σχέση με ένα αγόρι 17 ετών, όταν εκείνη ήταν 14, και υπήρχαν φήμες ότι εκείνος είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες με υλικό από τις προσωπικές τους σχέσεις, σε sites κοινωνικής δικτύωσης.

 

Η ιστορία εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλη την πόλη της Nova Andradina, η οποία έχει μόνο 50.000 κατοίκους. Το σχολείο της έχει περίπου 900 μαθητές. Η Καρίνα έγινε αντικείμενο χλευασμού.

H Karina και ο Aparecido Oliveira

Ο πατέρας της Καρίνας, Aparecido Oliveira, δήλωσε ότι η κόρη του του είπε ότι η ιστορία με τις φωτογραφίες την έκανε να αισθάνεται «σκουπίδι».

"Της είπα ότι αυτό δεν είχε καμία σχέση με τον δικό της χαρακτήρα", δήλωσε ο Oliveira, στο Buzzfeed News

Η Καρίνα έμοιαζε με όλα τα κορίτσια της ηλικίας της. Ήταν πάντα χαρούμενη, ευδιάθετη και ήθελε να σπουδάσει νομική. Τίποτα δεν έδειχνε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει, λένε οι γονείς της.

"Δεν θα το ευχόμουν αυτό σε καμιά μητέρα", είπε η μητέρα της,  Angela Saifer, "Δεν είχαμε ιδέά τι θα συμβεί, αν ξέραμε μόνο...."

Οι γονείς της Καρίνα, δήλωσαν ότι μετά το θάνατο της, συνειδητοποίησαν το μέγεθος του bulling που δεχόταν από τους συμμαθητές της.

«Μετά τον θάνατό της, είδαμε μηνύματα από συμμαθητές της στο WhatsApp. Μηνύματα μίσους, από μαθητές που την πείραζαν για τα μαλλιά της γιατί ήταν κατσαρά και τα ίσιωνε», είπε ο πατέρας της στο ίδιο μέσο.

Ο πόνος της οικογένειας για την απώλεια της 15χρονης έγινε ακόμη πιο αφόρητος όταν η αδελφή της βρήκε φωτογραφίες της σορού της να κυκλοφορούν στην ίδια εφαρμογή.

Η οικογένεια έχει καταθέσει μήνυση στις Αρχές τονίζοντας πως μόνο αστυνομικοί είχαν πρόσβαση στον τόπο όπου βρέθηκε η Karina, όμως ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος, Luiz Quirina Antunes Gago, αρνείται πως κάποιος εργαζόμενος του είναι υπεύθυνος για την διαρροή των φωτογραφιών από τον τόπο της αυτοκτονίας.

Οι Αρχές ερευνούν πληροφορίες πως ένας 17χρονος, με τον οποίον η νεαρή είχε σχέση στο παρελθόν, δημοσίευσε προσωπικές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο, πράγμα που οδήγησε την 15χρονη στην απόφαση να αυτοκτονήσει. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ