Ζώδια: Ξαφνικά γεγονότα και αλλαγές

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 Σελήνη Τετράγωνο με Ουρανό σήμερα και πιθανόν κάποιοι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου, κλονιστούν ψυχικά!  Έρχονται ξαφνικά γεγονότα και απρόσμενες αλλαγές που μας αναστατώνουν και μας αποσυντονίζουν! Ψυχραιμία λοιπόν!

Η Άντα Λεούση στο oroskopos.gr δίνει τις προβλέψεις των ζωδίων:

ΚΡΙΟΣ

Κράτησε τις δυνάμεις σου καθώς η ώρα δεν είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα τώρα. Φρόντισε να προετοιμαστείς για εκπλήξεις και προκλήσεις που σου επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον και πρόσεξε τις συζητήσεις που κάνεις με φιλικά σου πρόσωπα γιατί τις αλήθειες που λες δεν μπορούν να τις αντέξουν όλοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Το σκηνικό αλλάζει θετικά με δυναμισμό αισιοδοξία αλλά και πολλές ευκαιρίες. Μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά ,αντίθετα διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην λαμβάνεις τοις μετρητοίς όλα όσα μαθαίνεις. Οι προοπτικές είναι μεγάλες και αναθεωρείς πολλά πράγματα για ανθρώπους και καταστάσεις που πέρασαν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποτοξίνωση επιβάλλεται μετά από πολύχρονο διάστημα τεράστιας σπατάλης ενέργειας και δυνάμεων. Φρόντισε τη φυσική σου κατάσταση αλλά και τη διατροφή και την ξεκούραση που έχεις υπερβολικά παραμελήσει προς χάριν ανώφελων καταστάσεων. Απέφυγε λόγια που μπορεί να προκαλέσουν την έντονη κριτική των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πια καιρός να εκτιμήσεις τα πραγματικά δεδομένα της ζωής σου και να βελτιώσεις τις υπάρχουσες συνθήκες με τρόπο ουσιαστικό και με βλέψεις για σταθερότητα. Οι αλήθειες που συνειδητοποιείς μπορούν να σε τρομάξουν είναι όμως απαραίτητο να έχεις επαφή με την πραγματικότητα για να μπορέσεις να προχωρήσεις.

ΛΕΩΝ

Με την εύνοια του Ερμή από τον Τοξότη τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος γα να προωθήσεις υποθέσεις που παραμένουν για καιρό σε στασιμότητα. Βεβαιώσου πως ασχολείσαι με πράγματα που σου φέρνουν χαρά και συγκεντρώσου να τα ολοκληρώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις κάτω από ακατάλληλες και πιεστικές συνθήκες που δεν θα πρέπει να επιτρέψεις να σε πτοήσουν. Μην επιτρέψεις να σε πιέσουν τώρα, που πιθανή πρόοδος σου ξαφνιάζει δυσάρεστα εχθρούς και ανταγωνιστές. Κράτησε τις δυνάμεις σου για την οριστική λύση που θα σε δικαιώσει.

ΖΥΓΟΣ

Οι αλλαγές στο οικογενειακό σκηνικό τρομάζουν τους γύρω σου οι οποίοι δυστυχώς ανακατεύονται δίχως να αναλογιστούν τις συνέπειες. Μην επιτρέπεις ξένες παρεμβάσεις να αναστατώσουν το ήδη διαταραγμένο κλίμα. Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα. Η λύση θα βρεθεί ανάμεσά σας σε κλίμα αγάπης και σύμπνοιας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επαναφορά των γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητάς σου γίνεται αφορμή για υπερβολές σε όλους τους τομείς. Διατήρησε τις ισορροπίες σου με όποιο τρόπο μπορέσεις και μην αφήσεις την έλλειψη χρόνου να σε απομακρύνει από αγαπημένα πρόσωπα. Η μόνη λύση είναι το σωστό πρόγραμμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από σήμερα ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! !Το κοινωνικό σκηνικό σου επιφυλάσσει ικανοποιήσεις ,δώρα, προτάσεις, και γνωριμίες με σημαντικά άτομα. Να είσαι σε ετοιμότητα για πιθανή ανάληψη ευθυνών, που όμως είναι για καλό και θα βοηθήσουν σε ουσιαστική άνοδο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές και σημαντικές, προετοιμάσου να τις δεχτείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις αν θέλεις να προχωρήσεις στο δρόμο που έχεις ακολουθήσει μέχρι σήμερα ή να αλλάξεις οριστικά πορεία. Το αποτέλεσμα θα είναι αμετάκλητο και δεν σηκώνει αναβολές. Συγκεντρώσου να πάρεις αποφάσεις χωρίς βοήθεια και ξένες παρεμβάσεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ψυχική σου υγεία είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την ισορροπία σου, μην αναζητάς λύσεις προσωρινής ευτυχίας την οποία ξεπληρώνεις με ψυχικό κόστος. Φρόντισε τον εαυτό σου και μην περιμένεις από άλλους να το κάνουν αυτό. Μία μικρή απομάκρυνση θα βοηθήσει σε καλύτερη εκτίμηση της κατάστασης.

ΙΧΘΥΣ

Η πάροδος του χρόνου έχει φέρει υποχρεώσεις που αδυνατείς να καλύψεις, δεν δέχεσαι βοήθεια και το αδιέξοδο σε τρομάζει. Συγκεντρώσου να σκεφτείς και μην πράττεις ότι σου έρχεται στο μυαλό γιατί θα οδηγηθείς σε ακόμα μεγαλύτερο αδιέξοδο. Τώρα είναι η στιγμή που επιβάλλει να δοθεί μία λύση ουσιαστική με σοβαρότητα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ