Σπίτι από μέλι & ζαχαρωτά Χριστουγεννιάτικο, παραμυθένιο: Πως το στόλισε η τρελο - Αμερικάνα καλλιτέχνης (ΦΩΤΟ)

Έναν μάλλον σύνθετο τρόπο για να στολίσει το χώρο της για τα Χριστούγεννα επέλεξε η Κρίστιν ΜακΚόνελ, μετατρέποντας το σπίτι των γονιών της σε μελόψωμο.

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνις και φωτογράφος έχει το δικό της σπίτι στο Λος Άντζελες, αλλά επέλεξε να διακοσμήσει εκείνο των γονιών της γιατί είναι πολύ «πιο τακτοποιημένο» από το δικό της.

Η ιδέα της Κρίστιν προέκυψε μετά την επιτυχημένη «μεταμόρφωση» του σπιτιού των γονιών της σε «τέρας» για το Χάλογουιν. «Θαύμαζα πάντα την ιστορία του Χάνσελ και της Γκρέτελ και μόλις είδα εκείνη την ταινία με τίτλο Christmas Vacation, όπου ο Τσέβι Τσέις τρελαίνεται με τα φώτα των Χριστουγέννων» ανέφερε η δημιουργός. 

«Σκέφτηκα ότι μπορούσα να κάνω κάτι τόσο υπερβολικό όσο αυτό» είπε χαρακτηριστικά. Αφού βρήκε πώς θα έμοιαζε το σπίτι στο Photoshop, αγόρασε σανίδες αφρώδους υλικού και τις έκοψε σε κομμάτια για να φτιάξει τα στοιχεία που έμοιαζαν με καραμέλα. Το πιο δύσκολο σημείο ήταν η στέγη, για την οποία χρησιμοποίησε σκοινί, ώστε να μοιάζει με ζαχαρώδη κρούστα. Επίσης, σχεδίασε χαριτωμένα κοστούμια Χάνσελ και Γκρέτελγια τις ανιψιές της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ