Bond Street: Ο πιο σικ εμπορικός δρόμος του Λονδίνου έβαλε τα καλά του και φωτίστηκε για τα Χριστούγεννα 2017 (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο λαμπερός και πολυτελής δρόμος του Λονδίνου δίνει το σύνθημα για τα Χριστούγεννα

Διακόσια και πλέον καταστήματα  - μεταξύ των οποίων οι πιο γνωστοί οίκοι μόδας- κάνουν την Bond Street, τον πιο glamorous και δημοφιλή δρόμο του Λονδίνου.

Από την ίδρυσή της το 1700, η Bond Street υπήρξε ο νούμερο 1 για τους πλουσιότερους, τους  πιο κομψούς και σημαντικούς ανθρώπους του διεθνούς jet-set.

Κάθε χρόνο η Bond Street, δίνει το σύνθημα για τα Χριστούγεννα. Όταν "φορέσει τα καλά της" οι κάτοικοι της βρετανικής πρωτεύουσας μπορούν να πουν: "It's Chistmass time" (Ήρθαν τα Χριστούγεννα).

Η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκει το πραγματικό της νόημα στον πιο σικ και πολυτελή προορισμό του Λονδίνου στον οποίο βρίσκονται η βασιλική ακαδημία των τεχνών, ο οίκος Bulgari, ο οίκος Burberry, η Channel, ο οίκος Christian Dior, o οίκος Fendi, ο οίκος Gucci, o οίκος Hermes, και πολλοί ακόμα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Bond Street, "φόρεσε"  τα πιο όμορφα, εντυπωσιακά και πολυτελή χριστουγεννιάτικα φώτα και στολίδια και είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί και να σας εντυπωσιάσει.

Εμείς σας δίνουμε μια ιδέα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το time out.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ