Σύγκρουση κορυφής η σημερινή συζήτηση στη Βουλή για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία

Σε υψηλούς τόνους αναμένεται η αντιπαράθεση στη μία το μεσημέρι στη Βουλή.

Σε υψηλούς τόνους αναμένεται η αντιπαράθεση στη μία το μεσημέρι στη Βουλή, για την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσαν 13 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με θέμα «Πώληση Βλημάτων του Ελληνικού Στρατού Ξηράς και Αεροπορικών Βομβών της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Σαουδική Αραβία με Διακρατική Συμφωνία».

Η συζήτηση στη Βουλή που επρόκειτο να γίνει την περασμένη Πέμπτη αναβλήθηκε μετά από επιστολή που έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση με αφορμή τις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μερίδας του Τύπου για το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι για να παρευρεθεί σε δύο προγραμματισμένες τελετές βράβευσης. 

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρωθυπουργός στην επιστολή του έκανε λόγο για επιχείρηση συκοφαντίας, παραπληροφόρησης και προπαγάνδας δεν μπορεί και δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη.

Η ΝΔ για τη σημερινή συζήτηση προετοίμασε ένα τηλεοπτικό σποτ με τίτλο «Γιατί συνεχίζει ο Τσίπρας να καλύπτει τον Καμμένο;» στο οποίο παρουσιάζει, με τη μορφή ημερολογίου, «το σκάνδαλο» όπως το αποκαλεί και παραθέτει αποσπάσματα από τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων και εφημερίδες.

Ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος απάντησε στο τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ με ανάρτηση στο Twitter αναφέροντας: «Γνωρίζοντας τον εξευτελισμό που θα υποστεί ο κούλης μια ακόμη φορά τη Δευτέρα οι σπόνσορες της συμμορίας έβγαλαν 5λεπτο βίντεο. Ταινία στο Χόλιγουντ να του ετοιμάσετε δεν γλιτώνει με τίποτα από την αλήθεια στη Βουλή ο «παραδεισένιος»».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Real News επισημαίνει ότι σε ζητήματα διαφθοράς η ΝΔ δεν είναι κατήγορος αλλά κατηγορούμενος και πως εδώ και τρεις εβδομάδδες κάνει θόρυβο με ανυπόστατες καταγγελίες και θεωρίες συνωμοσίας για δήθεν σκάνδαλα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ