Γιορτινό μανικιούρ: 50 υπέροχες προτάσεις για να σας κοιτούν στα ακροδάχτυλα

Γιατί τις ημέρες των γιορτών πρέπει η ομορφιά να φτάνει στα άκρα....

Οι επιλογές για γιορτινά νύχια που μπορείτε να κάνετε την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, έχουν μια ευρεία γκάμα. Από τα πολύ απλά σχέδια μέχρι τα άκρως λαμπερά και αστραφτερά μανικιούρ, οι προτάσεις που ακολουθούν θα σας εντυπωσιάσουν. Πρόκειται για σχέδια στα νύχια ιδανικά τόσο για τα ρεβεγιόν, όσο και για τις υπόλοιπες εορταστικές μέρες.

Υπέροχες ιδέες για γιορτινό μανικιούρ:

Μπορείτε να διαλέξετε απλά μονόχρωμα μανικιούρ σε nude, γκρι, ροζ, μωβ και μπλε αποχρώσεις. Ή να δημιουργήσετε υπέροχα σχέδια στα νύχια με συνδυασμούς χρωμάτων που θα συνθέσουν εντυπωσιακά nail art. Οι γραμμές, το πουά, το φλοράλ, αλλά και το color block είναι μόνο μερικές από τις ιδέες που μπορείτε να υιοθετήσετε.

Ενδιαφέροντα είναι επίσης και τα μαύρα νύχια. Ένα χρώμα μανό που πολλές γυναίκες επιλέγουν για τις χειμερινές εμφανίσεις τους. Όπως σχολιάζει το πάντα ενημερωμένο beaute την Κυριακή, τα σκούρα αυτά νύχια είναι πολύ εντυπωσιακά τόσο στην μονόχρωμη εκδοχή τους, όσο και σε συνδυασμό με άλλα βερνίκια νυχιών που θα δώσουν μια πιο χαρούμενη και λαμπερή νότα στο μανικιούρ. Στολίστε τα μαύρα σκούρα νύχια σας με glitter, στρας, swarovski ή πέρλες και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Γιορτινό μανικιούρ (7)

Στην κορυφή βέβαια για τις γιορτινές ημέρες βρίσκονται τα all time classic κόκκινα νύχια. Πρόκειται για μια από τις επιλογές που λατρεύουν οι γυναίκες όχι μόνο για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, αλλά για όλη την διάρκεια του χρόνου. Ωστόσο, κατά την γιορτινή περίοδο η επιλογή της δημιουργίας κόκκινου μανικιούρ είναι πιο συχνή. Απλά ή διακοσμημένα με γραμμές, πουά, glitter, στρας ή πέρλες, τα κόκκινα νύχια κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Μια ακόμη από τις πολυαγαπημένες επιλογές είναι το γαλλικό μανικιούρ. Η κλασσική επιλογή του ροζ ή γαλακτερού ως βάση με λευκή γραμμή σε όλες τις μορφές της είναι το πιο συνηθισμένο. Βέβαια, αν θέλετε να δημιουργήστε κάτι πιο πρωτότυπο και εκθαμβωτικό στα νύχια σας, μπορείτε να επιλέξετε μια παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ για το Χειμώνα.

Τέλος, δοκιμάστε να κάνετε χριστουγεννιάτικα μανικιούρ με στολισμένα δένδρα, ταράνδους κλπ.

Αυτές είναι μόνο μερικές προτάσεις για γιορτινό μανικιούρ. Αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο φωτογραφικό αφιέρωμα που ακολουθεί και να πάρετε ιδέες για κάτι ακόμη πιο ξεχωριστό!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ