Kapsaliana Village Hotel: Βραβείο για την κουζίνα του με βάση το ελαιόλαδο - Τι είπαν ο ιδιοκτήτης Μύρων Τουπογιάννης και ο σεφ Βασίλης Λεωνίδου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Για ακόμη μια χρονιά τιμήθηκε το Kapsaliana Village Hotel για τη κουζίνα του και ο executive olive oil chef Βασίλης Λεωνίδου.

Το Kapsaliana Village Hotel για 2η συνεχή χρονιά βραβεύτηκε για την κουζίνα του, αυτή τη φόρα στο πλαίσιο της έκθεσης XENIA 2017 και του Gastronomy Essentials Ltd.

(Το βραβείο, παρέλαβαν οι κ. Τουπογιάννης Μύρωνας και Βασίλης Λεωνίδου ιδιοκτήτης και σεφ αντίστοιχα)

Στο Xenia Gastronomy Summit βραβεύτηκαν 4 Ελληνικά ξενοδοχεία για το μοναδικό "πάθος τους" και για τη γαστρονομική φιλοσοφία που ακολουθούν!

(Ο Μύρων Τουπογιάννης  αρχιτέκτων και δημιουργός του Kapsalliana Village και ο executive olive oil chef Βασίλης Λεωνίδου κατά τη διάρκειά της βράβευσης τους)

Τα 4 ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν στο Xenia Gastronomy Summit είναι:

- Kapsaliana Village Hotel (Ρέθυμνο - Κρήτη)

- Elysium Resort & Spa (Φαληράκι - Ρόδος)

- ekies all senses resort (Βουρβουρού - Χαλκιδική)

- Agreco Farm - GRECOTEL HOTELS & RESORTS (Ρέθυμνο - Κρήτη)

H XENIA 2017 είναι μια εκδήλωση διεθνών προδιαγραφών για το μέλλον της γαστρονομίας στην βιομηχανία του Τουρισμού!

Καινοτόμες ιδέες και σύγχρονες τεχνικές της γαστρονομίας κυριάχησαν στην κεντρική σκηνή του Gastronomy Summit, του πιο ολοκληρωμένου forum της γαστρονομίας στην βιομηχανία του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.

(Κώστας Ζαχαριάδης Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας, μέλος Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και ο Θανάσης Γιαλούρης, Αντιπρόεδρος της Διοργανώτριας, Forum ΑΕ)

Κατά την διάρκεια και των τριών ημερών της έκθεσης, στα πλαίσια του Gastronomy Summit, παρουσιάστηκαν με μορφή ζωντανών επιδείξεων ‘υψηλού επιπέδου’, όλες οι νέες-μοντέρνες τεχνικές της γαστρονομίας, που εφαρμόζονται στο ξενοδοχειακό κλάδο (ξενοδοχεία και εστιατόρια ξενοδοχείων), παγκοσμίως σήμερα, τόσο όσον αφορά την μαγειρική όσο και την ζαχαροπλαστική.

(Ο Νίκος Χουδαλάκης,Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος της Διοργανώτριας, Forum ΑΕ)

Οι εισηγητές αυτών των επιδείξεων ήταν διακεκριμένοι chef και pastry chef, από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, και απευθύνθηκαν σε Executive Chefs, Pastry Chefs, Διευθυντές ξενοδοχείων, F&B Managers, από ολόκληρη την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδος.

Στόχος των παρουσιάσεων αυτών, ήταν να ενημερωθούν οι επαγγελματίες επισκέπτες για όλες τις τελευταίες γαστρονομικές εξελίξεις που εφαρμόζονται στα ξενοδοχεία σήμερα – από τεχνικές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, έως μοντέρνες παρουσιάσεις για Μπουφέδες ξενοδοχείων (Resort & City hotels) αποκτώντας έτσι, την περαιτέρω γνώση για την αναβάθμιση του επισιτιστικού προϊόντος τους και αποτελώντας ένα σημαντικό πόλο έλξης για τουρίστες ειδικού ενδιαφέροντος, οι οποίοι συνθέτουν μια εξειδικευμένη ζήτηση στο γαστρονομικό τουρισμό, σήμερα.

 

Το εστιατόριο του Kapsaliana Village hotel «Top Restaurant of the year» & o chef Βασίλης Λεωνίδου "Best olive oil chef 2017"

Το άρθρο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά στο MadeinGreecenews στις 3 Ιανουαρίου 2018

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ