Εισβολή του Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ

Πέταξαν προκυρήξεις και αποχώρησαν

Εισβολή στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, στην οδό Αριστείδου στο κέντρο της Αθήνας έκαναν  λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι μέλη της ομάδας «Ρουβίκωνας».

Τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια και στη συνέχεια αποχώρησαν, ενώ όπως ενημερώνουν με ανάρτησή τους στο διαδίκτυο πρόκειται να δώσουν στη δημοσιότητα βίντεο από την συγκεκριμένη δράση τους.

Λίγη ώρα αργότερα ανέβασαν κείμενο στην σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, «indymedia»,  στο οποίο αναφέρουν μεταξύ άλλων «Για να τελειώνουμε. Το ρεύμα, όπως και το νερό, δεν είναι εμπόρευμα. Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δε θα έπρεπε να το στερείται κανένα νοικοκυριό. Αν δε βγαίνουν τα κουκιά στη ΔΕΗ ας ξεκινήσει τις περικοπές απο τους φαραωνικούς μισθούς των μεγαλοστελεχών της. Ας ξεκινήσει τις διακοπές από αυτούς που χρωστάνε δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Επειδή όμως δεν τρέφουμε αυταπάτες, ξέρουμε πολύ καλά ότι τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Τα ακροβοπληρωμένα γκόλντεν μπόι θα συνεχίσουν να εισπράττουν τους παχυλούς μισθούς τους, αυτοί που χρωστάνε τα πολλά θα συνεχίσουν ανενόχλητοι τις δουλειές τους ενώ οι μικροεργολάβοι που αναλαμβάνουν τις διακοπές του ρεύματος θα δουν τις δουλειές τους να ανοίγουν».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ