Αποχώρηση «βόμβα» από τον ΣΚΑΪ: Παραιτήθηκε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη

Η είδηση «έσκασε» σαν βόμβα στο σταθμό του Φαλήρου.

Παραίτηση – «βόμβα» σημειώθηκε την Παρασκευή στον ΣΚΑΙ, καθώς η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποφάσισε να αποχωρήσει από το κανάλι.

Την είδηση για την παραίτηση έγραψε πρώτος στο blog του, στην ιστοσελίδα newsit.gr, ο Γρηγόρης Μελάς. 

Η είδηση «έσκασε» σαν βόμβα στο σταθμό του Φαλήρου αφού όλοι, εντός και εκτός σταθμού, γνωρίζουν ότι ήταν από τους «πρωτεργάτες» του «χτισίματος του νέου ΣΚΑΪ», καταφέρνοντας με τις επιλογές της στον ψυχαγωγικό κυρίως τομέα ο ΣΚΑΪ να πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό τοπίο.

Κανείς λοιπόν δεν περίμενε ότι τώρα, στην αρχή της σεζόν και αμέσως μόλις προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τις καινούργιες τηλεοπτικές άδειες η Άλκηστις Μαραγουδάκη θα αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ίδια υπέβαλε ξαφνικά σήμερα την παραίτησή της στη διευθύνουσα σύμβουλο του σταθμού Εύη Κουτσαφτάκη δηλώνοντας πως «ο κύκλος στον ΣΚΑΪ έκλεισε…».

Μετά από πολύωρη συνάντηση λοιπόν είναι οριστικό ότι η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ αποχωρεί από το κανάλι του Φαλήρου και μπορεί «ο κύκλος στον ΣΚΑΪ να έκλεισε» αλλά θεωρείται σίγουρο ότι το ικανό στέλεχος κάποιον άλλον σκοπεύει να ανοίξει…!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ