Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρώτησε τη Ντορέττα Παπαδημητρίου αν τα έχει με τον Ντάνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν οι ρόλοι αντιστράφηκαν...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε συνέντευξη στη Ντορέττα Παπαδημητρίου και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, όσον αφορά στη μεταξύ τους σχέση:

«Είχα αφήσει να εννοηθεί κάτι για σένα, σε μία συνέντευξη που είχα δώσει, που έχει δύο ερμηνείες για κάποιους. Για μένα έχει μόνο μία ερμηνεία. Όταν είπα ότι μεγαλώνεις τα παιδιά μόνη σου… Προφανώς δεν τα μεγαλώνεις μόνη σου, τα μεγαλώνεις κι εσύ και ο πατέρας τους. Επειδή είχα την ευκαιρία το καλοκαίρι να τα γνωρίσω τα παιδιά, το θαυμάζω όλο αυτό γιατί το αποτέλεσμα είναι άψογο. Διαβάζοντάς το δεν μου άρεσε εμένα, οπότε αυτό που θέλω να πω είναι ότι είσαι μια μαμά που κάνεις πολύ καλή δουλειά, αλλά δεν την κάνεις μόνη σου, την κάνει και ο πατέρας τους. Επειδή γνώρισα τα παιδιά, τα είδα και πολύ ευτυχισμένα και πολύ καλά.

Με ενοχλούν πολύ οι ερωτήσεις και οι συζητήσεις πάνω στα προσωπικά μου. Εάν πάρω μια απόφαση για να κάνω μια κίνηση στα προσωπικά μου δεν θα την κρύψω. Σίγουρα μπορεί να προστατεύσω κάποια πράγματα, αλλά δεν θα είναι κρυφό. Δεν θα κρυφτώ από κανέναν. Είναι άσχημο, επίσης, το ότι είτε κάνουμε μαζί παρέα, είτε κάνω με μια άλλη κοπέλα ή συνεργάτιδα, επειδή είναι κοπέλα και δημόσιο πρόσωπο να πρέπει σώνει και καλά να είναι κοπέλα μου επειδή εγώ αυτό το διάστημα είμαι μόνος μου».

Όταν η Ντορέττα ρώτησε τον Ντάνο αν θα παρουσιάσει το Bachelor στον ΑΝΤ1, εκείνος ήταν σαφής: «Έχουμε συζητήσει κάποια πραγματάκια με τον ΑΝΤ1, με τον ΣΚΑΪ κλπ… Είχαμε κάνει συζήτηση για το Bachelor αλλά είναι κάτι που θεωρώ ότι ίσως δεν θα είμαι τόσο άνετος όταν το κάνω. Ίσως κάτι άλλο να ήταν πιο ταιριαστό σε μένα. Αν κάνω κάτι που θα μου ταιριάζει, θα πρέπει να αισθάνομαι και καλά».

Στη συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρώτησε τη Ντορέττα Παπαδημητρίου αν τα έχει με τον Ντάνο!

Δείτε πώς απάντησε η παρουσιάστρια όπως το δημοσίευσε το zappit.gr:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ