Επικά πυρά Γιώργου Μαυρίδη κατά Αποστολίας Ζώη στο Nomads: "Δεν τη συμπαθώ, δεν τη γουστάρω…"

"Είμαι τρομαγμένη από αυτή την εξέλιξη και δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά..."

Λίγες μέρες πριν το μεγάλο φινάλε φαίνεται πως βγήκαν για τα καλά τα... μαχαίρια στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Αποστολία Ζώη έμοιαζαν να είναι ξένα σώματα ο ένας για τον άλλον.Οι σχέσεις τους έχουν χειροτερέψει και πλέον δεν έχουν ούτε τυπικά μεταξύ τους.

«Ψήφισα τον Αλεξάνδρου γιατί δυστυχώς δεν μπορούσα να ψηφίσω την Αποστολία, κέρδισε άξια την ασυλία, μπράβο της που υπερασπίστηκε τον εαυτό της με τον καλύτερο τρόπο. Δεν τη συμπαθώ, δεν τη γουστάρω, όπως το έχω πει πάρα πολλές φορές και είναι η αλήθεια μου αυτή. Ψήφισα τον Δημήτρη, τον αμέσως επόμενο που θεωρώ στην ίδια συνομοταξία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός παρουσιαστής.

«Δεν έχω ιδέα τι έχει στο μυαλό του ο Γιώργος. Το μόνο που ξέρω είναι ότι, ειδικά την τελευταία εβδομάδα, είναι πολύ αλλιώς απέναντί μου και δεν υπάρχει ούτε το τυπικό και είναι πολύ άσχημο να γίνεται όλο αυτό απέναντί μου. Δεν νομίζω ότι το αξίζω αυτό που συμβαίνει και δεν νομίζω ότι είναι η πραγματικότητα γιατί εδώ μέσα είναι όλα διογκωμένα. Με κούρασε αυτό το πράγμα την τελευταία εβδομάδα, δέχτηκα πολύ μεγάλη πίεση και τιμωρήθηκα πάρα πολύ για μία παρεξήγηση. Είμαι τρομαγμένη από αυτή την εξέλιξη και δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά” σχολίασε on camera με τη σειρά της, η γοητευτική τραγουδίστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ