Επίθεση κουκουλοφόρων στα γραφεία εταιρείας διαχείρισης ληξιπρόθεσμων οφειλών και δανείων

H εταιρεία είχε αναλάβει την διαχείρηση ανεξόφλητων λογαριασμών της ΔΕΗ

Επίθεση αγνώστων ατόμων στα γραφεία εταιρείας διαχείρισης δανείων και ληξιπρόθεσμων οφειλών σημειώθηκε λίγο μετά τις 3:30 μμ στην περιοχή του Αμαρουσίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έξι άτομα εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρείας Qualco και προκάλεσαν ζημιές ενώ, αμέσως μετά, έφυγαν τρέχοντας.

Μέτοχος στην εταιρεία που ανέλαβε προσφάτως τη διαχείριση ανεξόφλητων λογαριασμών της ΔΕΗ ύψους 12 εκατ. ευρώ, είναι ο ξάδερφος του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, Ορέστης Τσακαλώτος. Ο ίδιος μάλιστα είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Qualco από το 1998.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι την ανάθεση του έργου «παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης για την αποτελεσματική διαχείριση του πελατολογίου» (αφορά την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών) στην εταιρεία Qualco ανακοίνωσε επίσημα η ΔΕΗ περί τα τέλη Νοεμβρίου, τονίζοντας ότι αποβλέπει σε αναβάθμιση των σχέσεων της με τους πελάτες, αύξηση της εισπραξιμότητας και απόκτηση τεχνογνωσίας για τη συνέχεια του έργου και τη μετεξέλιξή της «σε μία μοντέρνα εταιρεία κοντά στο τελικό καταναλωτή με ουσιαστική επικοινωνία με τον κάθε πελάτη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ