Τέλος το Nomads για τον Λευτέρη Παρασκευά! Δύο εβδομάδες πριν το τέλος, 8 μονομάχοι στο Palawan και όλα αλλάζουν... (Βίντεο)

Μια συγκλονιστική μάχη για την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης παρακολουθήσαμε χθες βράδυ.

Ο Λευτέρης Παρασκευάς και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν οι δύο παίκτες που έλαβαν τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και μονομάχησαν για την παραμονή τους, ενώ οι Κωνσταντίνος Οροκλός και Βασιλική Μιλλούση προστατεύθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό.

Το πρώτο αγώνισμα ήταν ο στύλος αντοχής, όπου ο Λευτέρης Παρασκευάς με δύο νίκες έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια, οι δύο παίκτες οδηγήθηκαν στον στίβο μάχης, όπου ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κέρδισε με τρεις νίκες και ισοφάρισε σε 1-1.

Τα πάντα, λοιπόν, κρίθηκαν στο παιχνίδι του λαβύρινθου. Εκεί, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον απίστευτο χρόνο του ενός λεπτού και τριών δευτερολέπτων πήρε τη νίκη και παρέμεινε στο Nomads.

Τώρα απομένουν μόνο δπυο εβδομάδες για το τελευταίο επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 21:00 και όλα αλλάζουν από ώρα σε ώρα.

Στην τελική ευθεία για το έπαθλο οι: Βασιλική Μιλλούση, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Κατσινόπουλος, η Αποστολία Ζώη, η Δήμητρα Φραντζή, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Κωνσταντίνος Οροκλός.

Δείτε όσα είπε ο Λευτέρης Παρασκευάς πριν την αποχώρηση του:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ