Vintage Story: Η ατάκα της γυναίκας του Σον Κόνερι ''Ποτέ μην ξαναπείς ποτέ ξανά'' έγινε ταινία με Κιμ Μπάσιντζερ - Μπάρμπαρα Καρέρα! (Φωτό & βίντεο)

Τζέιμς Μποντ: ο θρυλικός πράκτορας 007, ο μακροβιότερος και γοητευτικότερος πράκτορας στη μεγάλη οθόνη

H επιτυχημένη κινηματογραφική σειρά ξεκίνησε το 1962 με την ταινία Δόκτωρ No, ο χαρακτήρας όμως του Τζέιμς Μποντ γεννήθηκε το 1953 στο βιβλίο του Ίαν Φλέμινγκ, Καζινό Ρουαγιάλ.

Συνολικά, έχουν γυριστεί 24 ταινίες, με πιο πρόσφατη το Spectre...

My name is Bond, James Bond!

 

Πρώτος Τζέιμς Μποντ επιλέχθηκε ο Σον Κόνερι, ο οποίος έπαιξε σε επτά συνολικά ταινίες! Για την ιστορία, να πούμε ότι ξεκίνησε την καριέρα του ως body builder. Πριν από αυτό είχε εργαστεί ως οδηγός φορτηγού, εργάτης και μοντέλο σε σχολή Καλών Τεχνών. Το πιο ενδιαφέρον στο μακρύ βιογραφικό του είναι το γεγονός ότι πριν να κάνει το ντεμπούτο του, λούστραρε φέρετρα, ενώ φημολογείται ότι επειδή άρχισε να χάνει τα μαλλιά του πολύ νωρίς, φορά περοκίνι σε όλες τις ταινίες!

1983: "Ποτέ μην ξαναπείς Ποτέ". Είναι η μοναδική ταινία Μποντ, της οποίας ο τίτλος δεν προέρχεται από τίτλο βιβλίου του Φλέμινγκ.

http://cineplex.media.baselineresearch.com/images/289441/289441_large.jpg

Στην πραγματικότητα προέκυψε από συνομιλία της κυρίας Κόνερι με τον σύζυγό της, ο οποίος της είχε υπεσχεθεί ότι μετά το "Ζεις Μονάχα δυο Φορές" δεν θα υποδυθεί ποτέ ξανά τον Μποντ. Έτσι όταν εκείνος 12 χρόνια μετά υποδύθηκε τον πράκτορα 007 για τελευταία φορά, εκείνη του είπε "Ποτέ μην Ξαναπείς Ποτέ"! Η Κιμ Μπάσιντζερ εμφανίζεται ως ένα από τα πολυάριθμα κορίτσια του Μποντ, ενώ εκπαιδευτής του Κόνερι για τις πολεμικές τέχνες, ήταν ο νεαρός τότε Στίβεν Σιγκάλ, αναφέρει το in.gr

http://2.bp.blogspot.com/-kWGsv-NaYKA/UKML3cMXgyI/AAAAAAAAFGE/uKXrxWw--14/s1600/Never-Poster.jpg

Επίσης το 1983 κυκλοφορεί η ταινία "James Bond: Octopussy" αυτή τη φορά με τον Ρότζερ Μουρ στον πρωταγωνιστικό ρόλο για προτελευταία φορά, υπό την απειλή της αποχώρησης του Βρετανού ηθοποιού από τη σειρά και με το "Ποτέ μην ξαναπείς ποτέ" (η επιστροφή του Κόνερι σε ένα ανεξάρτητης παραγωγής Bond film) να έχει ήδη ανακοινωθεί. Το "Οκτοπούσι" είναι η συρραφή δύο διηγημάτων του Φλέμινγκ, του "The Property Of A Lady" και του "Octopussy"). Η συρραφή είναι κάτι παραπάνω από αισθητή και τα επεισόδια στην Ινδία και στο Βερολίνο μοιάζουν να ανήκουν σε διαφορετικές παραγωγές.

http://2.bp.blogspot.com/-pOmYvvQwC90/TkSsxB2mF2I/AAAAAAAAA6k/Ll2X6wqQT-Y/s1600/NSNACreamSuit3.png

http://4.bp.blogspot.com/-vhgqXQAMjds/ThE14oCSuXI/AAAAAAAAKqo/-VntpBNF_5k/s1600/Sean-Connery-and-Kim-Basinger-from-Never-Say-Never-Again-James-Bond.jpg

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ