Γονείς υπόδειγμα! Το μικρό παιδί τους έμεινε επί 2 μήνες σε τροχόσπιτο χωρίς να τρώει & χωρίς έπιπλα (ΦΩΤΟ)

Να γονείς... να μάλαμα

Η ασφάλεια, η ευτυχία, η καλή ζωή των παιδιών, είναι το πρωταρχικό μέλημα των γονέων.... Όχι όλων όπως φαίνεται. Στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, ένα νεαρό ζευγάρι, συνελήφθη από τις αρχές γιατί οι άστοργοι γονείς άφησαν τον ανήλικο γιο τους μόνο σε ένα τροχόσπιτο , χωρίς φαγητό και χωρίς έπιπλα .

 Η 34χρονη Jennifer Nichols και ο 32χρονος Joshua Sanders συνελήφθησαν στις 30 Νοεμβρίου. Ένας μάρτυρας είπε στους αστυνομικούς της επαρχίας Escambia, ότι το ζευγάρι άρχισε να νοικιάζει το τροχόσπιτο τον Σεπτέμβριο και συνειδητοποίησε σε κάποιο σημείο ότι το παιδί ζούσε μόνο του.

Η αστυνομική αναφορά δεν αναφέρει την ηλικία του αγοριού. Ο μάρτυρας είπε στους ανακριτές ότι κατά καιρούς είχε επικοινωνία με το ζευγάρι, οι οποίοι του έδιναν ένα μικρό χρηματικό ποσό για ενοίκιο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Pensacola News Journal, το παιδί δήλωσε ότι ζούσε μόνο του για δύο μήνες, Δεν μιλούσε συχνά με τους γονείς του και του έδιναν ένα μικρό ποσό για δύο γεύματα την ημέρα, περιστασιακά. Αλλά δεν μπορούσε να τους βρει για να μιλήσει μαζί τους. Το παιδί είπε ότι δεν είχε έπιπλα και είχε μόνο ρούχα και παπούτσια στο τροχόσπιτο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ