Ηθοποιός καταγγέλλει: «Ο Ντάστιν Χόφμαν με χάιδευε κάθε βράδυ στη σκηνή ώσπου μου έβαλε δάχτυλο

Άλλη μια κατηγορία σεξουαλικής παρενόχλησης για το διάσημο ηθοποιό

Μακραίνει ο κατάλογος των γυναικών που κατηγορούν τον Ντάστιν Χόφμαν, για σεξουαλική παρενόχληση. Μετά την Μέριλ Στριπ, και την  Άννα Γκράχαμ Χάντερ , η ηθοποιός Κάθριν Ροσέτερ , περιέγραψε εχθές στο Hollywood Reporter, ότι ο ηλικίας σήμερα 80 ετών, ηθοποιός  την άγγιζε με προσβλητικό τρόπο για μήνες, το διάστημα μεταξύ 1983 και 1985, ενώ συμπρωταγωνιστούσαν στο θεατρικό έργο «Ο θάνατος του εμποράκου», το οποίο μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη το 1985.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, όταν ο Χόφμαν τη βοήθησε ως νεαρή τότε ηθοποιό να πάρει τον πρώτο της ρόλο στο Μπροντγουέι, ενώ την είχε συστήσει ακόμα και στη σύζυγό του. 
Ωστόσο, τα πράγματα σύντομα εξελίχθηκαν σε μια «τρομακτική και αποκαρδιωτική εμπειρία», όπως περιέγραψε η Ροσέτερ.

Κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στο Σικάγο, όπου εκείνη, για τις ανάγκες του ρόλου της, εμφανιζόταν με κομπινεζόν και ζαρτιέρες, εκείνος έβαλε το χέρι του κάτω από το κομπινεζόν της.

Αποτέλεσμα εικόνας για Dustin Hoffman Kathryn Rossetter

Τα αγγίγματα συνεχίστηκαν, με τρόπο «ολοένα και πιο επιθετικό», «σχεδόν σε κάθε παράσταση», «έξι έως οκτώ φορές την εβδομάδα».

«Κάθε βράδυ, επέστρεφα στο σπίτι μου κι έκλαιγα» λέει η ηθοποιός. «Ένα βράδυ άρχισε κανονικά να βάζει τα δάχτυλά του μέσα μου» πρόσθεσε η Ροσέτερ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Dustin Hoffman Kathryn Rossetter

«Πώς ο ίδιος άνδρας που έδωσε μάχη για να αναλάβω εγώ αυτόν τον ρόλο, ο οποίος είχε εγκωμιάσει τη δουλειά μου και σε μεγάλο βαθμό ήταν εκείνος που με βοήθησε να ξεκινήσω την καριέρα μου, εκείνος που μοιράστηκε μαζί μου τη σοφία του ως ηθοποιός, μπορούσε επίσης να εκμεταλλεύεται σεξουαλικά την εξουσία του; Ήταν δικό μου λάθος;», δηλώνει η ηθοποιός.

Ο διάσημος πρωταγωνιστής σύμφωνα με τα λεγόμενα της,  της ζήτησε επίσης επανειλημμένως να του κάνει μασάζ στο καμαρίνι του, ζητώντας της να τον αγγίζει «όλο και πιο ψηλά» στα πόδια του, κάτι που εκείνη αρνήθηκε να κάνει.

Η ίδια είπε ότι ήθελε να καταγγείλει τον Χόφμαν σε ένα συνδικάτο ηθοποιών του θεάτρου ωστόσο την αποθάρρυναν «αξιοσέβαστοι επαγγελματίες» προειδοποιώντας την ότι θα χάσει τη δουλειά της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ