Story of the day: Αυτό το ζευγάρι τα έβαλε με τα κιλά του! Έχασαν μαζί 178 και έγιναν άλλοι άνθρωποι - Φωτό & Βίντεο

Η Λέξι ζύγιζε 220 κιλά και ο σύντροφος της, Ντάνι 127 κιλά.

Όταν οι δυο νεαροί αντιλήφθηκαν πως η κατάσταση με τα κιλά τους είναι επικίνδυνα εκτός ελέγχου, αποφάσισαν από κοινού να αλλάξουν για πάντα τη ζωή τους. Και τα κατάφεραν.

Η Λέξι και ο Ντάνι, ωστόσο, δεν έκαναν κάποια επέμβαση ούτε προσέλαβαν κάποιον personal trainer. Το μόνο που έκαναν ήταν να διώξουν δια παντός τις κακιές διατροφικές συνήθειες του παρελθόντος και να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που συμπεριελάμβανε γυμναστήριο 5-6 φορές την εβδομάδα.

Το αποτέλεσμα, εντυπωσιακό. Σύμφωνα με το θέμα του ABC News, σήμερα και οι δυο κατάφεραν να χάσουν συνολικά 178 κιλά.

“Δεν ακολουθήσαμε κάποιο συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο, δεν κάναμε κάποια εγχείρηση, δεν είχαμε τη βοήθεια personal trainer. Αλλά είχαμε ο ένας τον άλλον και ένα δυνατό κίνητρο για το οποίο έπρεπε να προσπαθούμε σκληρά κάθε μέρα.Θέλαμε να γίνουμε γονείς στο μέλλον και να ζήσουμε μαζί περισσότερα χρόνια. Δεν φανταζόμασταν ότι μέσα σε ενάμιση χρόνο, θα μπορούσαμε να γίνουμε ένα εντελώς διαφορετικό ζευγάρι. Βήμα-βήμα, μέρα με τη μέρα, αλλάξαμε τη ζωή μας και μεταμορφώσαμε το σώμα μας. Γίναμε αυτοί που θέλαμε πάντα να είμαστε. Ολοι μας αξίζουμε να ζούμε μια ζωή που μας αρέσει πραγματικά και να έχουμε δίπλα μας τους ανθρώπους που την κάνουν να αξίζει ακόμα περισσότερο. Ελπίζουμε η ιστορία μας να ακουστεί και να εμπνεύσει τους γύρω μας. Να τους δώσει το κίνητρο να μην εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους” έγραψε χαρακτηριστικά η Λέξι σε δημοσίευση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ