Και οι σχεδιαστές ξετρελάθηκαν - Αρχιτέκτονες και διακοσμητές λάτρεψαν το "χρώμα της χρονιάς" για το 2018 της Pantone (ΦΩΤΟ)

Ένα υπέροχο μωβ είναι το καινούργιο "χρώμα της χρονιάς" . Σας αρέσει;

Η Pantone το έκανε πάλι το θαύμα της... Το καινούργιο "χρώμα της χρονιάς" για το 2018, που παρουσίασε είναι τολμηρό, όμορφο, ζωηρό και δεν μοιάζει με κανένα από τα χρώματα που μας είχε παρουσιάσει ως τώρα. Ένα βασιλικό μωβ που λάτρεψαν όσοι το είδαν. . Η εταιρεία λέει ότι η επιλογή της για το 2018, Ultra Violet 18-3838, είναι μια «δραματικά προκλητική και προσεγμένη μοβ σκιά» και «επικοινωνεί την πρωτοτυπία, την εφευρετικότητα και την οραματιστική σκέψη που μας δείχνει το δρόμο προς το μέλλον» - και η βιομηχανία του design συμφωνεί και επαυξάνει...

"Υπάρχει μια ένδειξη φαντασίας σε αυτό το χρώμα - κάτι σχεδόν εξωπραγματικό και ονειρικό γι' αυτό, εξάλλου, οι πραγματικές διαστάσεις των ακτίνων του μωβ είναι πέρα ​​από την ανθρώπινη λογική - το γυμνό μάτι δεν μπορεί να τους δει!" λέει η  αρχισυντάκτης του περιοδικού House Beautiful, Sophie Donelson.  "Μου αρέσει η μαγεία, η αισιοδοξία και το θάρρος που εκρφάζει. Στο σπίτι θα το χρησιμοποιούσα για να δώσω μια βασιλική αίσθηση σε ένα χώρο μαζί με ένα χαλί από μοχέρ ή ένα κάλλυμα από βελούδο." Συνεχίζει.

Ο  σχεδιαστής David Kaihoi χρησιμοποίησε το Ultra Violet στην τραπεζαρία και τους χώρους  του East Village apartment και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η Nancy Fire, creative director, στους  HGTV HOME, Design Works International, και Studio NYC Design, λέει ότι ήδη σκέπτεται πως θα χρησιμοποιήσει το Ultra Violet, στα project της."Το Ultra Violet λειτουργεί και ως "μαξιλάρι έμφασης", γεωμετρικά  σαν ταπετσαρία σε συνδυασμό με το γκρι, και φυσικά ένα βασιλικό χρώμα βαφής που παίζει καλά με  το γκρι, το πράσινο και πολλά ουδέτερα", λέει η Fire.

ultra violet

O Abbe Fenimore από το Studio Ten 25 , λέει ότι όταν χρησιμοποιείται σε μικρές δόσεις κι όχι για να βάψεις ένα ολόκληρο δωμάτιο και σε συνδυασμό με ροζ , πράσινα και μεταλικά χρώματα μπορεί να δώσει βασιλικό αποτέλεσμα, όπως αναφέρει το housebeautiful.com

pantone color of the year

Ωστόσο, δεν ενθουσιάστηκαν όλοι το ίδιο όταν είδαν για πρώτη φορά το Ultra Violet. "Δεν είμαι μεγάλος οπαδός του έντονου χρώματος γενικά", λέει η Jessica McClendon από την Glamour Nest. "Ωστόσο, αυτό το χρώμα είναι ιδανικό για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι λίγο περιπετειώδες.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ