Μπέλα Χαντίντ: Το διάσημο μοντέλο σε πορεία κατά του Τραμπ (ΦΩΤΟ)

Το διάσημο μοντέλο Μπέλα Χαντίντ πέρασε μέσα σε λίγα λεπτά από τον κόσμο των λαμπερών πάρτι στον κόσμο των διαμαρτυριών κατά των πολιτικών του Τραμπ.

Ξένοι ηγέτες κατακρίνουν την απόφαση, οι Παλαιστίνιοι είναι έξαλλοι και διαμαρτύρονται ενώ μόνο ο πρόεδρος του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, έχει εκφράσει την ικανοποίηση του για αυτή την εξέλιξη.

 

Ομάδα Παλαιστινίων συγκεντρώθηκαν έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία στο Λονδίνο για να διαμαρτυρηθούν για τις πρόσφατες εξελίξεις. 

Την ώρα εκείνη πέρναγε η Μπέλα Χαντίντ, ένα από τα διασημότερα μοντέλα του κόσμου η οποία μάλιστα έχει και Παλαιστινιακές ρίζες, κατευθυνόμενη σε ένα πάρτι στο οποίο επρόκειτο να παραβρεθεί.

Βλέποντας τη διαδήλωση όμως κατέβηκε από το αμάξι, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα και ένα λευκό παλτό, και ενώθηκε με τους υπόλοιπους διαδηλωτές για να διαμαρτυρηθεί κατά του Τραμπ. 
Έμεινε στη διαδήλωση για περίπου δεκαπέντε λεπτά και μετά αποχώρησε.

H Χαντίντ «ανέβασε» επίσης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σχόλιο για την απόφαση του Τραμπ.

Αναλυτικά έγραψε:

Ήθελα να γράψω αυτό το κείμενο όσο καλύτερα μπορούσα αλλά κατάλαβα πως δεν υπάρχει σωστός τρόπος για να σχολιάσω κάτι τόσο άδικο. Είναι μια στενάχωρη ημέρα. Βλέποντας τα νέα και βλέποντας τον πόνο των Παλαιστινίων με κάνει να πονάω για τις τόσες γενιές της Παλαιστίνης.

Βλέποντας τη θλίψη του πατέρα, των ξαδέρφων μου και όλης της Παλαιστινιακής πλευράς της οικογένειας μου κάνει αυτή τη ανάρτηση ακόμα δυσκολότερη. Η Ιερουσαλή είναι η πατρίδα όλων των θρησκειών. Αυτό που συνέβη μας πηγαίνει πέντε βήματα πίσω και απομακρύνει την πιθανότητα να ζήσουμε σε έναν ειρηνικό κόσμο.

Η συμπεριφορά απέναντι στους Παλαιστίνιους είναι άδικη, μονομερής και δεν θα έπρεπε να είναι ανεκτή.

Στέκομαι με την Παλαιστίνη.

Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μίσος. Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν πλευρές. Όλες οι θρησκείες θα έπρεπε να ζουν δίπλα δίπλα. Τώρα είναι μόνο ένας άνδρας, ο ρόλος του οποίου θα έπρεπε να είναι να φέρει την ειρήνη. Πού είναι η ελπίδα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ