Απεργία της ΓΣΕΕ: Χωρίς τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο την Πέμπτη

Αναστέλλονται σιδηροδρομικά και οδικά δρομολόγια στο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης, που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο από αύριο τα μεσάνυχτα έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Ειδικότερα, ματαιώνονται τα βραδινά δρομολόγια στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη που αναχωρούν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Οι αμαξοστοιχίες 600/601 (από Αθήνα και Θεσσαλονίκη) που αναχωρούν στις 23:55 και 23:00 αντίστοιχα, το βράδυ της Πέμπτης, θα κυκλοφορήσουν μετά τη λήξη της απεργίας.

Για τις αμαξοστοιχίες των οποίων τα δρομολόγια επηρεάζονται από τις κινητοποήσεις, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. έχει προληπτικά κλείσει το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων.

Οι επιβάτες ωστόσο που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή «κουπονιού ταξιδίου».

Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα.

Αναλυτικά τα όσα ισχύουν βάσει των σιδηροδρομικών κανονισμών σε περιπτώσεις ακυρώσεων δρομολογίων λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων, αναφέρονται στο παρακάτω σύνδεσμο www.trainose.gr και στο τηλέφωνο 14511.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ