Όμορφη κοπέλα " Κουφιοκεφαλάκης" : 30 πλαστικές για να μοιάζει με πορνοστάρ που άρεσαν στον πρώην της (ΦΩΤΟ)

Ο έρως θέλει θυσίες αλλά.....

Είπαμε η ομορφιά και ο έρως θέλουν θυσίες... αλλά να μην το παρακάνουμε.. Ή τουλάχιστον ότι κάνουμε να το κάνουμε γιατί το θέλουμε εμείς, όχι για να ικανοποιήσουμε τα γούστα κάποιου άλλου. Ειδικά όταν αυτός ο "άλλος" ανήκει στο παρελθόν.

Όχι μία , όχι δύο αλλά 30 πλαστικές έκανε νεαρή youtuber προκειμένου να μοιάσει στις πορνοστάρ που άρεσαν στον πρώην φίλο της, για να τον κάνει να γυρίσει σ' αυτή. Η 22χρονη Berry Ng από το Χονγκ Κονγκ έκανε εγχειρήσεις στο μέτωπο, στο στήθος,  στα χείλη, ακόμα και στα βλέφαρα προκειμένου να μοιάσει στα πρότυπα ομορφιάς του αγαπημένου της.

Έφτασε σε σημείο να μην αναγνωρίζει τον εαυτό της.

Όταν συνειδητοποίησε ότι όλα αυτά ήταν μάταια, καθώς ο αγαπημένος της δεν γύρισε σε αυτή μετάνιωσε για τις πλαστικές που της κόστισαν περίπου 3000 δολάρια. Όπως αναφέρει η mirror, τώρα θέλει να ξανακάνει πλαστικές για να γίνει όπως ήταν πριν.

Δημοσίευσε μάλιστα ένα video στο youtube, στο οποίο συμβουλεύει τις νεαρές κοπέλες να μην κάνουν το ίδιο λάθος. Μάλιστα λέει ότι αν μία γυναίκα θέλει να αλλάξει τον εαυτό της θα πρέπει να το κάνει για την ίδια όχι για να ευχαριστήσει κάποιον άλλο....... Αχ, στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα.......

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ