Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην καρδιά της Αθήνας

Η Αθήνα φοράει τα γιορτινά της και το εστιατόριο Επτά 7 στην καρδιά της πρωτεύουσας σας προσκαλεί για μαγικές βραδιές στο πιο όμορφο σημείο της πόλης. 

Με την είσοδο στο εστιατόριο ένα σκηνικό απόλυτης πολυτέλειας αποκαλύπτεται, όπως αρμόζει στις ημέρες των γιορτών.

Ένα δυνατό κοκτέιλ στο επιβλητικό μπαρ θα αποτελέσει την ιδανική αρχή ενός γεύματος όπου κυριαρχούν τα αρώματα της Μεσογείου.

Δοκιμάστε μία από τις signature δημιουργίες του εστιατορίου όπως το Le cocktail du 7 με βάση το ουίσκι ή δώστε έναν εξωτικό τόνο στη βραδιά με το From the Caribbean!

Το ζεστό καλωσόρισμα ακολουθούν τα πιάτα του ειδικού μενού που ο chef έχει ετοιμάσει για το ρεβεγιόν της Παραμονής των Χριστουγέννων και εκείνο της Παραμονής Πρωτοχρονιάς. Καθαρές γεύσεις πρωταγωνιστούν σε πιάτα που θυμίζουν Χριστούγεννα και φέρουν αέρα Μεσογείου, ενώ οι επιλογές των κρασιών που θα συντροφεύουν το δείπνο προέρχονται από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.

Θαλασσινά και εκλεκτά κρέατα συνυπάρχουν αρμονικά δημιουργώντας μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων, με τη γεμιστή γαλοπούλα να αποτελεί την παραδοσιακή επιλογή όσο το φιλέτο Black Angus με baby λαχανικά σοτέ και πιπεράτη σάλτσα και ο μαύρος χοίρος με γλάσο από δαμάσκηνα και πατάτες ογκρατέν κάνουν τη διαφορά. 

Η διάθεση απογειώνεται με τη ζωντανή μουσική που θα πλαισιώνει τα δύο εορταστικά δείπνα!

Επιλογές από το εγχώριο και διεθνές ρεπερτόριο, καθώς και τραγούδια που είναι συνυφασμένα με τον πνεύμα των γιορτών θα αποτελέσουν το soundtrack των χριστουγεννιάτικων στιγμών σας και θα ανεβάσουν το κέφι στα ύψη!

Αυτόν τον Δεκέμβρη κάθε μέρα είναι γιορτή στο εστιατόριο Επτά 7! Σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αλλά και να κάνουμε κάθε βράδυ ξεχωριστό!
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ