Καλλονή Σουηδέζα αποκαλύπτει ότι είναι φαλακρή από αλωπεκία - Έτσι κερδίζει συμβόλαιο ως μανεκέν - Φωτό

Στην εφηβεία παρατήρησε ότι έχανε μαλλιά η 26χρονη Therese Hansson από το Malmö της Σουηδίας

Στην αρχή ανησυχούσε ότι μπορεί να πάσχει από καρκίνο δίχως βεβαίως να γνωρίζει πως η απώλεια μαλλιών των ασθενών με καρκίνο οφείλεται στη χημειοθεραπεία.

Για χρόνια η Therese έκρυβε το φαλακρό κεφάλι της και μόνο η οικογένειά της και οι στενοί της φίλοι γνώριζαν την κατάστασή της.

Σύμφωνα με το creativespotting, ωστόσο, όταν αγάπησε τον εαυτό της και η ίδια αισθάνθηκε άνετη να βγει έξω χωρίς να χρειαστεί να φορέσει περούκες.

“Το παρατήρησα για πρώτη φορά όταν ήμουν μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώντας να κάνω αλογοουρά τα μαλλιά μου και είδα ένα μικρό κενό κοντά στο μέτωπό μου.Ήμουν μικρή εκείνη την εποχή, κι έτσι φοβόμουν μήπως ήταν καρκίνος, αλλά δεν ήξερα ότι η τριχόπτωση σ’ αυτή την ασθένεια συμβαίνει μόνο μετά τη χημειοθεραπεία. Μόνο η οικογένειά μου το γνώριζε αρχικά και μετά από περίπου ένα χρόνο άρχισα να το λέω στους πιο κοντινούς μου φίλους μου" αναφέρει χαρακτηριστικά η Therese.

"Ήταν ένα μεγάλο μυστικό για μένα και ήμουν πολύ αγχωμένη όταν κάποιος με παρατηρούσε ή με ρωτούσε κάτι για τα μαλλιά μου. Το έκρυβα καλά. Τώρα νιώθω ότι μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και ότι δεν χρειάζεται να το κρύβω πια. Το να βγαίνω στον κόσμο με την αλωπεκία μου είναι κάτι που λυπάμαι που δεν έκανα νωρίτερα, αλλά ξέρω ότι δεν ήμουν έτοιμη πριν" προσθέτει η 26χρονη.

Αξίζει να σημειωθεί δε πως η κοπέλα εργάζεται σαν μοντέλο αφού χάρη στο φαλακρό κεφάλι της υπέγραψε με ένα πρακτορείο και κάνει αυτό που αγαπά!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ