Για τα... χαλασμένα μανιτάρια πήγε στα δικαστήρια ο ηθοποιός Ζαφείρης Κατραμάδας

Για ένα κουτί με… χαλασμένα μανιτάρια έφτασε στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας ο γνωστός ηθοποιός Ζαφείρης Κατραμάδας, από το Κιλκίς όπου κατοικεί μόνιμα τα τελευταία χρόνια!

Ο ηθοποιός, που έχει συμμετάσχει σε δεκάδες τηλεοπτικά σίριαλ και κινηματογραφικές ταινίες, είχε καταθέσει μήνυση πριν από περίπου επτά χρόνια, όταν διαπίστωσε ότι τα μανιτάρια που είχε αγοράσει από υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στον Αλιμο ήταν χαλασμένα! 

«Οταν άνοιξα τη συσκευασία με τα μανιτάρια, διαπίστωσα ότι βρομούσαν! Υπήρχε κίνδυνος για μένα, την οικογένειά μου, αλλά και για οποιονδήποτε άλλον είχε προμηθευτεί αντίστοιχη συσκευασία με μανιτάρια! Θεώρησα φρόνιμο να το καταγγείλω, πήγα στο κατάστημα αλλά με αγνόησαν...» κατέθεσε στο δικαστήριο ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Στη συνέχεια κατήγγειλα το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα και εκείνοι με συμβούλευσαν να υποβάλω μήνυση. Το έκανα, όχι από πρόθεση να τιμωρηθεί κάποιος, αλλά για την προστασία της δημόσιας υγείας». Μάλιστα, όπως εξήγησε στο δικαστήριο ο μηνυτής, η ιστορία αυτή τον έχει ήδη ταλαιπωρήσει αρκετά.


«Δεν έχω λόγο να τρέχω έξι χρόνια
, αλλά θεώρησα πως αυτό ήταν το σωστό. Μια ανιψιά μου τη γλίτωσε οριακά στο παρελθόν από αλλοιωμένα μανιτάρια! Δεν θέλω να τιμωρηθεί κανένας για το κέφι μου. Εχασα μεροκάματα από τη δουλειά μου, δεν είμαι σίγουρος αν θα το έκανα ξανά. Επρεπε να αδιαφορήσω, κύριε πρόεδρε;» αναρωτήθηκε, σύμφωνα με την Espresso.

Κρίθηκαν αθώοι
Αν και ο πρόεδρος του δικαστηρίου δεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα… μανιταρόφιλος, επιχείρησε να διαλευκάνει τα αίτια της αλλοίωσης των μανιταριών. «Αν και δεν μου αρέσουν τα μανιτάρια, πόσο καιρό διατηρούνται και τι διάρκεια ζωής έχουν;» ρώτησε τον μάρτυρα, με τον ηθοποιό να απαντά: «Δεν μπορώ να πάρω τέτοια ευθύνη, υποθέτω μετά το άνοιγμα της συσκευασίας τέσσερις πέντε ημέρες στο ψυγείο.

Το εν λόγω προϊόν ήταν καλά συσκευασμένο. Και μάλιστα, επειδή είχα πάρει δύο συσκευασίες, μόνο στη μία υπήρχαν αλλοιωμένα μανιτάρια». 
Εν τέλει, πάντως, η συσκευάστρια εταιρία και το σούπερ μάρκετ κρίθηκαν αθώοι

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ