Τελικά πόσο "άτακτος" ήταν ο Ντάστιν Χόφμαν; - Τον κατηγορούν ότι έβγαλε τα ρούχα του μπροστά σε 16χρονη φίλη της κόρης του

Nέες κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης για τον διάσημο ηθοποιό

Δεν έχουν τέλος οι κατηγορίες σεξουσαλικής παρενόχλησης για τον Ντάστιν Χόφμαν. Στη λίστα των γυναικών που τον κατηγορούν ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά προστέθηκαν άλλες τρεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού Variety,  δύο από τις γυναίκες αυτές κατηγορούν τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση το 1987.Η πρώτη είναι η συγγραφέας θεατρικών έργων Κόρι Τόμας, η οποία περιγράφει πώς όταν ήταν 16 ετών ο Χόφμαν έβγαλε τα ρούχα του μπροστά της.

Σύμφωνα με την ίδια όλα συνέβησαν ένα απόγευμα Κυριακής σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μανχάταν όταν η ίδια βρισκόταν εκεί μαζί με την οικογένεια του ηθοποιού καθώς η Τόμας ήταν συμμαθήτρια και φίλη της κόρης του Χόφμαν. 

Ήταν, λέει η Τόμας, την περίοδο που ο Χόφμαν ήταν στα χωρίσματα με τη σύζυγό του Αν Μπάιρν και ζούσε σε αυτό το δωμάτιο ξενοδοχείου. Μετά το δείπνο, η Τόμας, ο Χόφμαν και η κόρη του περίμεναν τους γονείς της πρώτης να την παραλάβουν όταν η κόρη του Χόφμαν έφυγε να πάει στο σπίτι της για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας. 

Στη συνέχεια ο ηθοποιός της ζήτησε να του κάνει μασάζ στα πόδια ενώ συνεχώς της υπενθύμιζε ότι ήταν γυμνός και αν ήθελε να δει κάτι. Αυτό που τελικά την έσωσε ήταν το τηλέφωνο που ενημέρωνε για την άφιξη των γονιών της.

Η δεύτερη γυναίκα ήταν η Μελίσα Κέστερ, η οποία βοήθησε τον Χόφμαν για ένα τραγούδι στην ταινία Ιστάρ. Σύμφωνα με τη ίδια, μάλιστα, η επίθεση του ηθοποιού συνέβη μπροστά στα μάτια του φίλου της ο οποίος εργαζόταν για τη μουσική της ταινίας μέσα στο στούντιο που είχαν πάει για το τραγούδι. Το «δόλωμα» του Χόφμαν ήταν η δυσκολία που είχε με τα φωνητικά ζητώντας από την Κέστερ να μπει μαζί του στο μικρό στούντιο ηχογράφησης. 

Η τρίτη γυναίκα, η οποία ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, υποστήριξε ότι ο διάσημος ηθοποιός της επιτέθηκε στο πίσω κάθισμα ενός οχήματος κατά την επιστροφή τους από ένα πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων της ίδιας ταινίας. Σύμφωνα με την ίδια πάντως, οι δύο τους έκαναν σεξ με τη συναίνεσή της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Το Variety επικαλείται τον δικηγόρο του Χόφμαν, τον Μαρκ Νιουμπάουερ, ο οποίος χαρακτηρίζει "συκοφαντικά ψεύδη" τις κατηγορίες.

Ούτε ο δικηγόρος αλλά ούτε και ο εκπρόσωπος του ηθοποιού ήταν χθες διαθέσιμοι για να σχολιάσουν, ενώ το Reuters δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τις κατηγορίες ανεξάρτητα.

Τις τελευταίες έξι εβδομάδες, άλλες τρεις γυναίκες κατήγγειλαν τον ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση, η οποία υποστηρίζουν ότι σημειώθηκε πριν από τουλάχιστον 30 χρόνια.

Ο Χόφμαν ζήτησε γραπτώς συγγνώμη από την πρώτη γυναίκα, η οποία ήταν έφηβη και μαθητευόμενη στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του 1985 "Ο θάνατος του εμποράκου".

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ