Είναι επίσημο! 19 Μάιου οι γάμοι του πρίγκηπα Χάρι με την ωραία ηθοποιό Μέγκαν Μάρκλ (ΦΩΤΟ)

Το βασιλικό ζευγάρι ανακοίνωσε την ημερομηνία των γάμων του

Ο κύβος ερρίφθη! Στις 19 Μαίου η αυτού εξοχότης ο πρίγκιπας Χάρι, θα αφήσει για πάντα πίσω του την εργένικη ζωή και θα νυμφεφθεί την εκλεκτή της καρδιάς του , την ωραία ηθοποιό Μέγκαν Μάρκλ.

Reuters

"Η Αυτού Υψηλότης Πρίγκιπας Χάρι της Ουαλίας και η Δεσποινίς Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου 2018. Η σημερινή ανακοίνωση ακολουθεί την επίσημη επιβεβαίωση του γάμου τους, που θα τελεστεί στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίσδορ , η οποία έγινε νωρίτερα αυτό το μήνα" , γράφει η ανακοίνωση στο Instagram

 

 

Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ Β', πέμπτος στη σειρά διαδοχής στο βρετανικό θρόνο, και η 36χρονη ηθοποιός ανακοίνωσαν στις 28 Νοεμβρίου τον αρραβώνα τους.

AFP/GETTY IMAGES

Ο Χάρι και η Μέγκαν είναι ζευγάρι τους τελευταίους 16 μήνες και τώρα συζούν σε ένα cottage του Ανάκτορου του Κένσινγκτον, όπου κατοικούν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η σύζυγός του Κέιτ και τα δύο τους παιδιά.

AFP/GETTY IMAGES

Η αγαπημένη του 33χρονου πρίγκιπα θα περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τη βασιλική οικογένεια στο Σάντριγχαμ, ιδιοκτησία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Νόρφολκ της ανατολικής Αγγλίας. Είναι η πρώτη φορά που μνηστή μέλους της οικογένειας των Ουίνδσορ περνάει την γιορτή των Χριστουγέννων με τη βασιλική οικογένεια, όπως αναφέρει το BBC.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ