10χρονη έκανε επέμβαση ανοιχτού εγκεφάλου - Μολύνθηκε όταν η μαμά της πίεσε τα μαύρα στίγματα στη μύτη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη

Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου πόσα πολύ σοβαρά προβλήματα μπορεί να προκληθούν από ασήμαντη αφορμή. Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η ιστορία του 10χρονου κοριτσιού από την Κίνα που υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτού εγκεφάλου όταν η μητέρα της, της πίεσε τη μύτη για να αφαιρέσει τα μαύρα στίγματα.

Όταν όμως της τα πίεσε με βρώμικα χέρια, προκάλεσε μόλυνση στο παιδί της. Σύμφωνα με τη Daily Mail προκλήθηκε βακτηριακή μόλυνση στο σώμα της 10χρονης η οποία μέσω της κυκλοφορίας του αίματος μεταφέρθηκε στον εγκέφαλο. Αυτά που ακολούθησαν είναι σοκαριστικά καθώς για να γίνει η εγχείρηση έπρεπε να αφαιρέσουν από τη μικρούλα και μέρος του κρανίου της.

Το παιδί από το Guangzhou, της νότιας Κίνας, αφού μολύνθηκε άρχισε να εμφανίζει φριχτούς πονοκεφάλους, εμετούς και να έχει έλλειψη όρεξης. Οι γονείς της αρχικά νόμιζαν ότι είχε γρίπη. Την πήγαν σε ένα γιατρό, όπου και εκείνος διέγνωσε πως είχε γρίπη.

Όμως η υγεία της μικρούλας αντί να βελτιώνεται, χειροτέρευε. Έτσι οι γονείς την μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί βρήκαν πως αφενός το παιδί ήταν σχεδόν αναίσθητο, αφετέρου προσπάθησαν να της μειώσουν την αρτηριακή πίεση που της είχε προκαλέσει η μόλυνση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ