Όταν η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου συνάντησε την Βέφα Αλεξιάδου- παρουσιάζουν το καλό λάδι από τη Μεσσηνία στην Σουηδία!

Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Μεσσηνίας και η ελιά Καλαμάτας προβλήθηκαν από την Ενωση, σε εκδήλωση στη Σουηδία, στο Quality Hotel Nacka, που διοργανώθηκε από την εταιρεία Meletis Imports

Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Μεσσηνίας και η ελιά Καλαμάτας προβλήθηκαν από την Ενωση, σε εκδήλωση στη Σουηδία, στο Quality Hotel Nacka, που διοργανώθηκε από την εταιρεία Meletis Imports.



Τα ποιοτικά τοπικά προϊόντα παρουσιάστηκαν από την Κατερίνα Βρυώνη, υπεύθυνη Εμπορίας της Ενωσης, στην εκδήλωση όπου προβλήθηκαν στο σουηδικό Τύπο και άλλα σημαντικά ελληνικά προϊόντα, όπως το κρασί Χατζημιχάλη, Λαζαρίδη, η μπίρα FIX και τα θαλασσινά Καλλιμάνης, όπως γράφει το eleftheriaonline.gr.



Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ενωσης, "ο σκοπός της συγκεκριμένης παρουσίασης ήταν να τονιστεί η διαφοροποίηση του ελληνικού και κυρίως του μεσσηνιακού ελαιολάδου από τον ανταγωνισμό και να αναφερθούν αναλυτικά οι λόγοι που κάνουν το προϊόν αυτό τόσο μοναδικό και διάσημο σε όλο τον κόσμο. Οπως αναφέρθηκε και αναλυτικά στην παρουσίαση, οι λόγοι αυτοί επικεντρώνονται στο συνδυασμό του ευνοϊκού κλίματος, της ηλιοφάνειας, του μικρού κλήρου (που επιτρέπει σε κάθε παραγωγό να περιποιείται με αγάπη και φροντίδα κάθε ελαιόδεντρο) και των σύγχρονων ελαιοτριβείων".



Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Ελληνίδα πρέσβης στη Σουηδία Αλίκη Χατζή, η διάσημη σεφ Βέφα Αλεξιάδου και η παρουσιάστρια Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.




"Ας ελπίσουμε ότι παρόμοιες ενέργειες θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες χώρες, γιατί η προβολή του μεσσηνιακού ελαιολάδου στο διεθνή Τύπο είναι πολύ σημαντική", επισημαίνεται στην ανακοίνωση.




Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ