Η Μάγδα Πένσου ξεκαθαρίζει: "Ο Δημήτρης Αποστόλου δεν ενημερώθηκε από το facebook για τον χωρισμό μας" - Βίντεο

Η Μάγδα Πένσου και ο Δημήτρης Αποστόλου έδωσαν μια κοινή συνέντευξη στο Dot και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου και αποκάλυψαν τα πάντα για τη σχέση τους και τον χωρισμό τους.

Η ηθοποιός Μάγδα Πένσου ανέφερε πως το βασικότερο πρόβλημα ήταν ότι ο πρώην, πλέον, σύζυγός της, αν και δεν έχουν πάρει διαζύγιο, νόμιζε πως έχει βρει κάποιον άλλον άντρα.

«Το βασικότερο πρόβλημα ήταν ότι έχασε την πίστη του σε μένα γιατί νόμιζε ότι έχω κάτι άλλο εξωσυζυγικό. Και όταν εγώ έλεγα ότι δεν έχω… Πόσο καιρό μπορείς να αντέξεις εσύ στην καθημερινότητά σου να ακούς ότι έχεις κάποιον άλλον, ενώ τον μόνο που αγαπάς να είναι τον σύζυγός σου; Αυτά τα σενάρια δεν μου άρεσαν.

Κράτησε πάρα πολύ αυτό και εμένα δεν μου άρεσε γιατί κάποια στιγμή καταλαβαίνουν και αυτά τα δύο παιδάκια ότι η μαμά είναι στεναχωρημένη με αυτά που ακούει. Εγώ πάντα ήμουν ειλικρινής και δεν θα είχα πρόβλημα να πω ότι “ερωτεύτηκα κάποιον άλλον και δεν θέλω να είμαστε μαζί”.

Δεν είχα κάτι άλλο! Του το έλεγα συνέχεια, ήταν πιεστικό όλο αυτό, δεν μπορούσα να το αντέξω. Τον αγαπάω και πάντα θα τον αγαπάω, αλλά δεν μπορείς να συνεχίσεις, αν πιέζεσαι τόσο. Δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ», είπε μεταξύ άλλων η Μάγδα Πένσου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ