Βίντεο - Φώτο: Πιτ μπουλ - γίγας ζυγίζει 80 κιλά! Είναι φύλακας αλλά λατρεύει το παιδάκι του αφεντικού

Ο Hulk είναι τρεις φορές μεγαλύτερος από ένα συνηθισμένο αμερικανικό πίτμπουλ και είναι το πιο διάσημο πιτ μπουλ του κόσμου. Και όχι άδικα, αφού ζυγίζει 80 κιλά, είναι ένας εκπαιδευμένος φύλακας και… babysitter!

Ο γιγαντιαίος σκύλος που μοιάζει με τον Hulk, ζει μαζί με την οικογένειά του Marlon και Lisa Grennan, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Καταναλώνει 1 κιλό κρέας την ημέρα και τα αφεντικά του δεν διστάζουν να το αφήνουν να παίζει με το ανήλικο παιδί τους.


«Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η εκπαίδευση που θα τους δώσεις και η πειθαρχία ώστε να είναι φιλικά με όλους. Δεν έχει σημασία η ράτσα, αλλά ο τρόπος που τα μεγαλώνεις», ισχυρίζεται ο Marlon για το κατοικίδιό του.

Μπορεί να έχουν δεχτεί πολλές προτάσεις αγνώστων που θέλουν να αγοράσουν τον Hulk, όμως τις έχουν αρνηθεί όλες!

Ο Hulk είναι τώρα τριών χρονών και μάλιστα πριν ένα χρόνο, έγινε πατέρας. Οι απόγονοί του τώρα εκπαιδεύονται να γίνουν σκυλιά φρουράς και η τιμή για την αγορά τους ανέρχεται στα 100.000 δολάρια.

Το αφεντικό του διατηρεί λογαριασμό αφιερωμένο στα σκυλιά της οικογένειας με το όνομα darkdynastyk9s και αριθμεί πάνω από 550.000 ακόλουθους, σύμφωνα με την The Sun.

Somethings never change@iam_thehulk

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DarkDynastyK9s (@darkdynastyk9s) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ