Phos the Boutique : Ένα συναρπαστικό νέο ξενοδοχείο με θέα την ακαταμάχητη Καλντέρα (ΦΩΤΟ)

Πολυτελείς και άνετες διακοπές με θέα το διάσημο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης

Ένα νέο ξενοδοχείο - κόσμημα, ήρθε στη Σαντορίνη και φιλοδοξεί -δίκαια- να κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών.

Το Phos the Boutique   γίνεται νέο μέλος του ομίλου ξενοδοχείων Caldera Collection.  Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων, σκαρφαλωμένο στην άκρη της καλντέρας στο Ακρωτήρι και προσφέρει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές απόψεις της Καλντέρας στη Σαντορίνη.

 

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου επιλέχθηκε για να προσφέρει την καλύτερη θέα στο ηφαίστειο και τα πανοραμική θέα της θάλασσας στο νησί, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει μέγιστη ιδιωτικότητα, γαλήνη και άνεση για τους επισκέπτες.

Όλες οι ευρύχωρες βίλες και σουίτες διαθέτουν ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες που  διαθέτουν υδρομασάζ και πλήρως επιπλωμένες βεράντες.

 

Η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου συνδυάζει το μοντέρνο και παραδοσιακό στυλ με τα τροπικά στοιχεία, με αποτέλεσμα μια αναζωογονητική νέα αντίληψη του design στο νησί.

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε σύγχρονα μεσογειακά πιάτα από φρέσκα τοπικά προϊόντα.

Επίσης μπορείτε να απολαύσετε ρομαντικά δείπνα για δύο, στο φως των κεριών, σε prive χώρο αν το επιθυμείτε.

 

Η μοναδική τοποθεσία του ξενοδοχείου προσφέρει πρόσβαση σε μία από τις πιο διάσημες παραλίες της Καλντέρας  και της Σαντορίνης. Η μαύρη βοτσαλωτή παραλία, χαρακτηριστική του νησιού, απέχει μόλις 50 μέτρα από το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στα πιο διάσημα αξιοθέατα του νησιού, και προσφέρει θέα στο μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης

 

Η Caldera Collection έχει καθιερωθεί ως ανεξάρτητη εταιρία διαχείρισης ξενοδοχείων. Με ένα ολοκληρωμένο online σύστημα κρατήσεων και πωλήσεων, η Caldera Collection εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες της, χωρίς τέλη κράτησης, όπως επίσης και άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα και εκπτώσεις που απορρέουν από το loyalty club.

Με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και ισχυρό όπλο τη δύναμη του Internet, τα ξενοδοχεία αναπτύσσουν τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα και συγχρόνως ενδυναμώνονται ως ένα ισχυρό, στέρεο σύνολο. Σύντομα ο όμιλος θα ανακοινώσει νέες συνεργασίες άλλα και νέους προορισμούς

Info:

Phos the Boutique

Ακρωτήρι- Σαντορίνη

www.phoshotelsantorini.com

Με πληροφορίες και φωτο από το site του ξενοδοχείου

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο Madeingreecenews

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ