Άλλη μια γυναίκα κατηγορεί το Σταλόνε ότι την βίασε - Ο ηθοποιός αρνείται και απειλεί με καταγγελία (ΦΩΤΟ)

Δηλώνει ότι θα κατηγορήσει την γυναίκα που δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία της για ψευδή κατάθεση

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αντεπιτίθεται σε μια γυναίκα που τον κατηγορεί ότι την βίασε το 1990. Πρόκειται για μια νέα κατηγορία βιασμού που ακολουθεί αυτή της γυναίκας που τον κατηγόρησε ότι τη βίασε το 1986 μαζί με το σωματοφύλακα του.

Την νέα καταγγελία βιασμού, στο αστυνομικό τμήμα της Santa Monica, από τη γυναίκα που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, δημοσίευσε την Τετάρτη η TMZ. Σύμωνα με όσα αναφέρει η daily mail, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο 71χρονος σήμερα  δημοφιλής ηθοποιός την βίασε πριν από 27 χρόνια. Τότε δεν είχε κάνει καταγγελία στις αρχές αλλά σήμερα αποφάσισε να καταγγείλει το γεγονός και να επιδιώξει την νομική δικαίωση της παράλληλα με την δημοσιοποίηση της ιστορίας.

Sylvester Stallone has denied the allegations of a woman who says he raped her in 1990. He admitted that he spent three days with the woman in 1987 in Israel (where he filmed part of Rambo III in the same year, above) but says he never sexually assaulted her 

Ο Σταλόνε από την πλευρά του, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες και δηλώνει ότι αν η γυναίκα αυτή επειμείνει στις κατηγορίες, θα την καταγγείλει για ψευδή κατάθεση στην αστυνομία.

Ωστόσο ο ηθοποιός δεν αρνείται ότι γνώριζε αυτή τη γυναίκα. Παραδέχθηκε ότι πέρασε μαζί της τρεις μέρες μαζί στο Ισραήλ, ενώ δούλευε στα γυρίσματα  μιας ταινίας το 1987, τρία χρόνια πριν από τον υποτιθέμενο βιασμό.

The unnamed woman alleges that Stallone raped her in Santa Monica in 1990. He is pictured in the same year in Beverly Hills 

Η ταινία στην οποία αναφέρεται ο Σταλόνε είναι πιθανόν το "Ράμπο 3" της οποίας μέρος γυρίστηκε στην Γιάφα. Ο ηθοποιός αρνείται ότι την βίασε αλλά δεν αποκαλύπτει τι σχέση είχε μαζί της. Από την άλλη πλευρά δεν έχει βρεθεί προς το παρόν κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει τις κατηγορίες της γυναίκας. 

Another woman claims Stallone raped her when she was a teenager in 1986. She said his bodyguard Michael 'Mike' De Luca (above together in 1987) was there and that they both forced her into performing oral sex then threatened to beat her if she spoke about it. Stallone denied her claims in November 

Σύμφωνα με τους νόμους της Καλιφόρνιας  η γυναίκα θα έπρεπε να έχει κάνει την καταγγελία της στην αστυνομία έως το 2000, για να διωχθεί νομικά ο Σταλόνε. Προς το παρόν οι δικηγόροι του Σταλόνε αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι το Νοέμβρη, μια άλλη γυναίκα κατηγόρησε το Σταλόνε ότι αυτός και ο σωματοφύλακας του την βίασαν όταν ήταν 16 ετών, και στην συνέχεια την απείλησαν ότι "θα της σπάσουν το κεφάλι" αν μιλήσει.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ