"Θα πας στο κρεββάτι"; Οι Βρετανοί στέλνουν 10.000 μηνύματα στα άτομα που βρίσκονται μέσα στο ίδιο σπίτι!

Το κάνουν από τεμπελιά;

Είτε από «τεμπελιά» είτε για να αποφύγει τους καβγάδες, ο μέσος Βρετανός στέλνει περίπου 10.000 μηνύματα τον χρόνο σε μέλη της οικογένειάς του... που βρίσκονται σε απόσταση μερικών μέτρων, μέσα στο ίδιο σπίτι, αποκαλύπτει μια έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα.

Τα «Μπορείς να κλείσεις την τηλεόραση;», «Τι υπάρχει για φαγητό;» ή ακόμη «θα πας στο κρεβάτι;» είναι μερικά από τα πιο συχνά μηνύματα που στέλνονται στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο με δείγμα 2.000 βρετανικές οικογένειες από την Braodchoices, μια υπηρεσία σύγκρισης των παρόχων συνδέσεων υψηλής ταχύτητας.

«Σύμφωνα με την έρευνα, οι μητέρες είναι εκείνες που είναι περισσότερο υπεύθυνες για αυτή την επικοινωνία μέσω μηνυμάτων μέσα στο σπίτι, στέλνοντας τακτικά "διαταγές" όπως: ‘κλείσε το φως’, ‘κλείσε την τηλεόραση’ ή απλώς ‘στο ΚΡΕΒΑΤΙ!’»

Για το 16% των 2.000 οικογενειών, η αποστολή μηνύματος είναι ο μόνος τρόπος να ακουστούν από τα παιδιά τους, καθώς, αν ξεκινήσουν μια συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο, το πιθανότερο είναι ότι θα καταλήξει σε καβγά.

Πηγή ΑΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ