Στο χέρι μας ξανά ο κορυφαίος Giannis! Ας ψηφίσουμε για να τον στείλουμε και πάλι στο All Star Game...

Διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρα τους και κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέρσι έπαιξε στο πρώτο All Star Game της καριέρας του και πλέον αποσκοπεί στο να γίνει μόνιμος... θαμώνας.

Η δημοτικότητα του χτυπάει κόκκινο, ενώ έχει πάρει τους Μπακς από το χέρι και τους έχει στην 5η θέση της Ανατολής. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι φέτος θα βρίσκεται στο All star game που θα διεξαχθεί το τριήμερο 16-18 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το... σιγουρέψουμε ψηφίζοντας τον Greek Freak στην ψηφοφορία του NBA, η οποία ξεκίνησε εχθές, Πέμπτη, και θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου.

Οι τρόποι ψηφοφορίας είναι μέσω της εφαρμογής που διαθέτει το NBA, καθώς και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας πατώντας εδώ, ενώ από την ημέρα των Χριστουγέννων στο... παιχνίδι μπαίνουν και τα Social Media. Μέσω Facebook και Twitter απλά γράφουμε το επίθετο του παίκτη που θέλουμε και στην συνέχεια βάζουμε #NBAVOTE. Κάθε λογαριασμός μπορεί να δώσει μέχρι και 10 διαφορετικές ψήφους κάθε 24 ώρες.

Βέβαια ψηφοφορία για All Star Game χωρίς καινοτομία δεν γίνεται. Έτσι και φέτος η καινοτομία που εισαγάγει η Λίγκα είναι ότι 31 Δεκεμβρίου και 4, 11, 12 και 15 Ιανουαρίου κάθε ψήφος μέσω της εφαρμογής ή της ιστοσελίδας θα μετράει διπλά! Οι τρόποι για ψηφίσουμε είναι απλοί, αρχικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του NBA πατώντας εδώ, μπορείτε να ψηφίζετε μια φορά κάθε 24 ώρες για 38 ακόμα μέρες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ