Ντροπή ! Η Δούκισσα του Κεντ πήγε στο πρώτο βασιλικό γεύμα με την Μέγκαν φορώντας καρφίτσα με μαύρη φιγούρα! (ΦΩΤΟ)

Καθόλου ευπρεπής κίνηση που δείχνει ρατσιστικά αισθήματα

Μια καθόλου σικ επιλογή έκανε η δούκισσα του Κεντ στο χριστουγεννιάτικο γεύμα που παρέθεσε η βασίλισσα Ελισάβετ στο οποίο ήταν καλεσμένη για πρώτη χρονιά η Μέγκαν Μαρκλ. Η Μαρία Χριστίνα, Πριγκίπισσα Μιχαήλ του Κεντ, σύζυγος του Πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ, εξαδέρφου της βασίλισσας, εμφανίστηκε στο γεύμα, φορώντας μια καρφίτσα που παριστάνει έναν σκουρόχρωμο άντρα που φορά ένα τυρμπάνι.

Πρόκειται για μια καρφίτσα της σειράς "Blackamoor" αντίκα του 18ου αιώνα, η οποία από πολλούς πιστεύεται ότι συμβολίζει τις φυλετικές διακρίσεις. Τα κοσμήματα αυτής της σειράς είναι γνωστά για τις απεικονίσεις μαύρων ανθρώπων σε θέσεις υποτέλειας.

Είναι γνωστή ιστορία οι ρατσιστικές επιθέσεις που έχει δεχθεί στο παρελθόν η Μέγκαν Μαρκλ, λόγω της καταγωγής της μητέρας της, η οποία ήταν Αφροαμερικάνα. Οι δύο γυναίκες δεν κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και όπως αναφέρει η TMZ δεν έγινε γνωστό αν συζήτησαν, αλλά η επιλογή του εν λόγω κοσμήματος από την δούκισσα του Κεντ, ήταν επιεικώς άστοχη και σίγουρα όχι το καλύτερο δυνατό "καλωσόρισμα" στην Μέγκαν.

Φαίνεται ότι η επιλογή της συγκεκριμένης καρφίτσας προκάλεσε πολλά σχόλια γιατί η δούκισσα του Κεντ δήλωσε, ότι λυπάται που τη φόρεσε και η επιλογή της θεωρήθηκε ως "επίθεση" στην Μέγκαν, και ότι δεν θα την ξαναφορέσει ποτέ, όπως αναφέρει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ η TMZ

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ