Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης για τον Ματ Ντέιμον - μαζεύουν υπογραφές για να μην συμμετάσχει στο Ocean’s 8

Πάνω από 30.000 υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί

Καλύτερα να μασάς... παρά να μιλάς.... αυτό θα μπορούσαμε να πούμε ότι ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Ματ Ντέιμον. Οι πρόσφατες δηλώσεις του περί σεξουαλικής παρενόχλησης στο περιοδικό business insider,  έγιναν αφορμή να ξεσηκωθεί πλήθος αντιδράσεων. "Η σεξουαλική παρενόχληση δεν είναι αστείο - Ο Ματ Ντέιμον να απομακρυνθεί από το Occean's 8", είναι ο τίτλος ηλεκτρονικής εκστρατείας που συλλέγει υπογραφές για την απομάκρυνση του γνωστού ηθοποιού από την "θυληκή έκδοση" της γνωστής τριλογίας. 

Η εκστρατεία για την απομάκρυνση του Ματ Ντέιμον από την ταινία «Ocean¨s 8» έχει συγκεντρώσει πάνω από 30.000  υπογραφές και ο αριθμός αυξάνεται με ιλλιγιώδεις ρυθμούς, μετά την κριτική που δέχθηκε ο ηθοποιός για τα σχόλιά του σχετικά με τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν κατακλύσει το Χόλιγουντ.

«Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι επιτρεπτή - είναι απλώς χυδαία. Ο Ματ Ντέιμον δεν πρέπει να είναι σε αυτή την ταινία», αναφέρει το κείμενο της εκστρατείας. Όπως αναφέρει ο Independed, η κοινοποιημένη στους παραγωγούς George Clooney και Steven Soderbergh, εκστρατεία , αναφέρει: "Η γυναικεία εκδοχή, της τριλογίας, το Ocean's 8 υποτίθεται ότι είναι μια ταινία που εμψυχώνει και ενδυναμώνει τις γυναίκες. Η ταινία προβάλλει τα ταλέντα του τεράστιου γυναικείου cast και προβάλλει την οξύνεια και την ανδρεία των χαρακτήρων της. Ο Ντέιμον, έδωσε ... έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη, όπου είπε ότι θα δούλευε ακόμα και με άτομα που είχαν κατηγορηθεί για σεξουαλική κακομεταχείριση, εξετάζοντας... ανά περίπτωση. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι επιτρεπτή - είναι απλώς χυδαία. Ο Ματ Ντέιμον δεν πρέπει να είναι σε αυτή την ταινία"

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αναμένεται να επαναλάβει τον ρόλο του ως Λάινους Κάλντγουελ στη γυναικεία βερσιόν της αντρικής all-star «Συμμορίας των 11» (Ocean's 11) του Στίβεν Σόντερμπεργκ με πρωταγωνίστριες τις Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Ριάνα, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Μίντι Κάλινγκ, Σάρα Πόλσον, Αν Χάθαγουεϊ και Οκοαφίνα.

Αλλά η συμμετοχή του Ντέιμον στην ταινία έχει εξοργίσει τους θαυμαστές του, αφού μίλησε για το σκάνδαλο με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν και τόνισε ότι πρέπει να δοθεί περισσότερη προσοχή στους καλούς άνδρες στο Χόλιγουντ.

«Βρισκόμαστε σε αυτή τη στιγμή ξεκαθαρίσματος και είναι υπέροχο, αλλά νομίζω ότι ένα πράγμα για το οποίο δεν μιλάμε είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνδρες - η πλειοψηφία των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκα - που δεν κάνουν αυτού του είδους τα πράγματα και των οποίων η ζωή δεν πρόκειται να επηρεαστεί» δήλωσε στο Business Insider.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ