O Sam Ioannidis στο τιμόνι του νέου ξενοδοχείου Four Seasons Astir Palace στην Αθήνα

Ο έμπειρος και ικανός manager της Four Seasons

Η διάσημη αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Four Seasons, ανακοίνωσε ότι την γενική διεύθυνση του Four Seasons Astir Palace που θα ανοίξει το 2018 στην Αθήνα και σηματοδοτεί την είσοδο της μεγάλης αλυσίδας στην Ελλάδα θα αναλάβει ο ταλαντούχος και έμπειρος  Sam Ioannidis , βετεράνος της εταιρίας που πρόσφατα άνοιξε το Four Seasons του Άμπου Ντάμπι στο Al Maryah Island.

"Εκτός από το ταλέντο του ως ξενοδόχος και τις ηγετικές του δεξιότητες, με 2 δεκαετίες στην Four Seasons, η πρόσφατη πορεία του Sam με ρεκόρ νέων ξενοδοχείων και επιτυχίες στη λειτουργία τους με παράλληλη ενσωμάτωση της τοπικής κοινότητας, τον καθιστούν ιδανική ηγετική προσωπικότητα για την είσοδο της Four Seasons στην Ελλάδα", λέει ο πρόεδρος επιχειρήσεων Ευρώπης, Μ. Ανατολής και Αφρικής της Four Seasons, Simon Casson.

"Εμπνευσμένη από την glamorous ιστορία της εταιρείας η Four Seasons, δημιουργεί μια καινούργια εμπειρία πολυτέλειας που θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στην Αθήνα. Ως ένας περήφανος Έλληνας που επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του, ενώνω τις προσδοκίες μου με την τοπική κοινότητα και ανυπομονούμε να δείξουμε στον κόσμο αυτόν τον όμορφο προορισμό και να εργαστούμε για να ενσωματώσουμε τον ζεστό, φιλόξενο και παθιασμένο τοπικό πολιτισμό στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens". δηλώνει ο Sam Ioannidis.

Ο κ. Ioannidis, με Έλληνες γονείς, γεννήθηκε στην Φρανκφούρτη και μεγάλωσε στη Γερμανία και στην Ελλάδα, και στη συνέχεια μετακινήθηκε στο Τορόντο, την έδρα της Four Seasons Hotels and Resorts, προκειμένου να ολοκληρώσει τις σπουδές του στον κλάδο της φιλοξενίας και να ξεκινήσει την καριέρα του. Ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρία το 1998, πέρασε από θέσεις στο τμήμα φαγητού και ποτού σε ξενοδοχεία πόλη και resort της Β. Αμερικής και συνέχισε στην Ευρώπη, όπου ανέλαβε την πρώτη θέση γενικού διευθυντή στο Four Seasons Hotel Baku. Αργότερα, το 2016, άνοιξε το Four Seasons Hotel Abu Dhabi.

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens πρόκειται να ανοίξει το 2018. Θα διαθέτει 300 καταλύματα , σουίτες, πολυτελή δωμάτια και μπανγκαλόου. Οκτώ εστιατόρια και μπαρ θα δημιουργήσουν έναν δυναμικό νέο προορισμό φαγητού τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες, και ένα spa εμπνευσμένο από τις διδασκαλίες του Ιπποκράτη θα προσφέρει ένα "ιερό" διαφυγής, ευεξίας και διακριτικής πολυτέλειας.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο Made in Greecenews

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ