Μπάμπα Βάνγκα: Η τυφλή "Πυθία" της Βουλγαρίας τι είχε προβλέψει για το 2018;

Συγκλονίζουν για μια ακόμα χρονιά οι προβλέψεις της Μπάμπα Βάνγκα, της τυφλής μάντισσας που προέβλεψε την 11η Σεπτεμβρίου, το φονικό τσουνάμι του 2004 και την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, σύμφωνα με τα όσα έχει προβλέψει για το 2018, η Δύση πρέπει να... τρέμει!

Πρόβλεψη πρώτη: Η Κίνα θα… καταπιεί τις ΗΠΑ
Οι φανατικοί οπαδοί της λένε πως υπάρχει μια… δόση αλήθειας σε αυτή την πρόβλεψη. Το 1970 η Κίνα παρήγαγε το 4,1% της συνολικής παγκόσμιας οικονομίας.

Το ποσοστό αυτό κατέγραψε μια… μετεωρική άνοδο για να φτάσει το 2015 στο 15,6%! Με την οικονομική δύναμη της Κίνας, μάλιστα, να αυξάνεται συνεχώς! Όλα αυτά την ώρα που το αντίστοιχο ποσοστό των ΗΠΑ είναι της τάξης του 16,7% και αναμένεται να πέσει στο 14,9% το 2025, σύμφωνα με το Forbes.

Πρόβλεψη δεύτερη: Μια «νέα μορφή ενέργειας» θα ανακαλυφθεί στον πλανήτη Αφροδίτη
Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει προγραμματιστεί… ούτε καν αποστολή στην Αφροδίτη μέσα στο 2018, το να ανακαλυφθεί η «νέα μορφή ενέργειας», που προβλέπει η Μπάμπα Βάνγκα, μοιάζει… απίθανο.

Όπως και να έχει, οι οπαδοί της κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας (;) να επιβεβαιωθούν οι προφητείες της ούτως ώστε να έχουν δύο ακόμη λόγους για να την λατρέψουν.

Ο «μύθος» της Μπάμπα Βάνγκα
Η Μπάμπα Βάνγκα γεννήθηκε στη Στρώμνιτσα το 1911 από βούλγαρους γονείς που καταδιώχθηκαν από τους Οθωμανούς.

Το πραγματικό της όνομα ήταν Βανγκέλια (Ευαγγελία) Γκούστεροβα, αλλά με το Βάνγκα έγινε γνωστή σε διεθνές επίπεδο.

Λέγεται ότι έμεινε τυφλή έπειτα από μια καταιγίδα και από το σημείο αυτό ξεκίνησαν οι προφητείες. Εξασκούσε το χάρισμά της και το ανέπτυσσε σε όλη της τη ζωή.

Εκτός από τις κοσμογονικές προβλέψεις της βοηθούσε και τους απλούς ανθρώπους σε καθημερινά προβλήματα. Όμως δεν ήταν λίγοι και οι πολιτικοί της εποχής που την επισκέπτονταν για να τη συμβουλευθούν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ