Αβοκάντο έγιναν γουρουνάκια & οι μελιτζάνες- πιγκουίνοι : Λαχανικά που ντύθηκαν ζωάκια (ΦΩΤΟ)

Τα αγαπημένα σας φρούτα και λαχανικά όπως δεν τα έχετε ξαναδεί

Όπως πιστεύουν πολλοί η γαστρονομία και γενικά το φαγητό έχουν άμεση σχέση με την τέχνη. Και δεν έχουν άδικο. Πρώτα από όλα για να μαγειρευτεί ένα καλό φαγητό χρειάζεται τέχνη.

Έπειτα, πέρα από την τέχνη που χρειάζεται για το γευστικό αποτέλεσμα, υπάρχει η τέχνη του σερβιρίσματος. Το λεγόμενο "Food styling" που απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις και ταλέντο, γιατί όπως και να το κάνουμε ένα όμορφο φαγητό σου. ανοίγει την όρεξη να το φας.

 

Μεγάλοι σεφ προκειμένου να παρουσιάσουν όμορφα τα πιάτα τους, έχουν ζητήσει τη βοήθεια ειδικών και κάποιες φορές οι ίδιοι  - αν διαθέτουν το ταλέντο- έχουν δημιουργήσει πραγματικά αριστουργήματα. Φαγητά που μοιάζουν με εκθέματα μεγάλου μουσείου.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο εκεί που συναντιέται η γαστρονομία με την τέχνη δηλαδή "γεννήθηκαν" και τα υπέροχα ζωάκια που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Που δεν είναι τίποτα άλλο από λαχανικά και φρούτα που πήραν τη μορφή κάποιου εξωτικού πουλιού ή έγιναν γουρουνάκια ή προβατάκια.


 

Θα δείτε αγκινάρες να γίνονται σκαντζόχοιροι, μελιτζάνες να μεταμορφώνονται σε πιγκουίνους, καρπούζια να γίνονται εξωτικά πουλιά και πολλά ακόμη

Απολαύστε τα! Τώρα αν θα σας έκανε καρδιά να τα "χαλάσετε" δηλαδή να τα φάτε αυτό δεν το ξέρουμε....

Πηγή: Pinterest

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ